Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζώρτζια Παναγή: Ποια είναι η νέα παίκτρια του show
LIFESTYLE

Τζώρτζια Παναγή: Ποια είναι η νέα παίκτρια του show

Τζώρτζια Παναγή: Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο ενώ πριν 11 χρόνια ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση με το τηλεπαιχνίδι Great Deal.

Τζώρτζια Παναγή: H Τζώρτζια Παναγή είναι η νέα παίκτρια του My Style Rocks 3. Πάμε λοιπόν να μάθουμε μερικά πράγματα που δεν ξέραμε για τη ζωή της. Είναι 29 χρονών, μένει στην Κύπρο και μάλιστα έχει τελειώσει Πολιτικές και Κοινωνικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο ενώ πριν 11 χρόνια ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση με το τηλεπαιχνίδι Great Deal.

Τζώρτζια Παναγή: Είναι δημόσιο πρόσωπο και γι’ αυτό την κρίνει ο κόσμος

Η ίδια παρουσίαζε αθλητική εκπομπή για τέσσερα χρόνια και το 2015 ήταν στο διαγωνισμό «DanceSing» στην Κύπρο, τον οποίο και κέρδισε. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον Νίκο Μουτσινά. Η Τζώρτζια κάνει ραδιόφωνο σε σταθμό της Κύπρου μέχρι και σήμερα και ασχολείται με τη μόδα. Είναι δημόσιο πρόσωπο και γι’ αυτό την κρίνει ο κόσμος. Άλλωστε, δηλώνει έτοιμη να κριθεί και από τους ειδικούς για το στυλ της. Επιπλέον θέλει να παρουσιάσει διαφορετικά στυλ, ανεξαρτήτως σώματος και ηλικίας δείχνοντας εναλλακτικά στυλ για κάθε περίσταση.

Τζώρτζια Παναγή: Δικά της τα concept

Η ίδια θεωρεί ότι υπάρχουν πολλά ταμπού γενικά και θέλει να τα καταρρίψει. Γι αυτό και είναι έτοιμη να δεχθεί κριτική από την επιτροπή γιατί είναι άνθρωποι με εμπειρία και γνώση. Προσαρμόζει ρούχα περασμένων χρόνων στις τάσεις της μόδας σήμερα. και θέλει μέσα από το MSR να δείξει κάποιες πτυχές του εαυτού της. Αναφέρεται πως τα concepts της θα είναι δίκες της εμπειρίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις