Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks 3: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπαίνει στο σημερινό επεισόδιο – Τα πρώτα πλάνα
LIFESTYLE

My Style Rocks 3: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπαίνει στο σημερινό επεισόδιο – Τα πρώτα πλάνα

My Style Rocks 3: Η έτερη παίκτρια που θα δούμε σήμερα στο My Style Rocks είναι η Τζώρτζια Παναγή.

My Style Rocks 3: Το γνωστό μοντέλο, όπως είχε γίνει εδώ και καιρό γνωστό, θα συμμετείχε φέτος στο ριάλιτι και πλέον η ώρα που θα τη δούμε έφτασε. Συγκεκριμένα στο σημερινό επεισόδιο η Δήμητρα Αλεξανδράκη θα είναι μία από τις δύο νέες παίκτριες που θα δούμε. Τα πρώτα πλάνα με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη ως παίκτρια του My Style Rocks είδαμε μάλιστα το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Η έτερη παίκτρια που θα δούμε σήμερα στο My Style Rocks είναι η Τζώρτζια Παναγή. Θυμίζουμε πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη έγινε γνωστή μέσα από τον πρώτο κύκλο του Next Top Model, ενώ είχε πάρει μέρος και στο Nomads 2.

My Style Rocks 3: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου (3/2)

My Style Rocks 3: Η αποχώρηση της Κυριακής Κατσογρεσάκη

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη την περασμένη Παρασκευή, αποχώρησε από το My Style Rocks για να συνεχίσει τη ζωή της ως αεροσυνοδός στο ιδιωτικό αεροσκάφος του σεΐχη της Σαουδικής Αραβίας. Η όμορφη Κυριακή βρέθηκε στην εκπομπή Μαζί σου και μίλησε για τη ζωή της μαζί με τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας στο παλάτι. Η καθημερινότητά της είναι γεμάτη απρόοπτα και μπορεί να λείπει με τον σεΐχη σε οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου και αν της ζητηθεί. Μπορεί τη μία μέρα να βρίσκεται στο Λονδίνο και την άλλη στις Σεϋχέλλες. Λατρεύει τη ζωή της και τη θεωρεί συναρπαστική. Φυσικά μίλησε για τις συνήθειες του σεΐχη και των μελών της οικογένειάς του όπως βέβαια και για τις απίθανες απαιτήσεις τους.]

Κυριακή Κατσογρεσάκη: Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξή της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις