Αθήνα

°C

kairos icon

ΠΕΜΠΤΗ

28

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εποχική γρίπη 2020: Κλειστά νηπιαγωγεία στην Κεφαλονιά
ΕΛΛΑΔΑ

Εποχική γρίπη 2020: Κλειστά νηπιαγωγεία στην Κεφαλονιά

Εποχική γρίπη 2020: Σχολεία στη Βόρεια Ελλάδα παρέμειναν κλειστά προκειμένου να πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις λόγω της έξαρσης της γρίπης.

Εποχική γρίπη 2020: Τη διακοπή των μαθημάτων και την αναστολή λειτουργίας νηπιαγωγείων της περιοχής αποφάσισε ο δήμαρχος Ληξουρίου Γεώργιος Κατσιβέλης. Η αναστολή θα ισχύσει για δύο ημέρες, λόγω της έξαρσης του ιού της γρίπης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος, την Τρίτη 4-2-2020 και την Τετάρτη 5-2-2020 αποφασίστηκε αναστολή λειτουργίας και διακοπή μαθημάτων. Συγκεκριμένα διακοπή μαθημάτων θα γίνει στο Νηπιαγωγείο Αγίας Θέκλης και στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Ληξουρίου, εξαιτίας της εποχικής γρίπης.

Η απόφαση αυτή θα κοινοποιηθεί στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κεφαλληνίας και στους διευθυντές των σχολικών μονάδων, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, πολλά σχολεία της χώρας παρέμειναν κλειστά εξαιτίας της εποχικής γρίπης. Σχολεία στη Βόρεια Ελλάδα παρέμειναν κλειστά προκειμένου να πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις λόγω της έξαρσης της γρίπης.

Δείτε ακόμα
Έκλεισαν σχολεία και στην Πρέβεζα λόγω της εποχικής γρίπης 
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις