Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks αποχώρηση: Gala – Η παίκτρια που έφυγε από το παιχνίδι
LIFESTYLE

My Style Rocks αποχώρηση: Gala – Η παίκτρια που έφυγε από το παιχνίδι

My Style Rocks αποχώρηση: Οι τρεις υποψήφιες κοπέλες προς αποχώρηση ήταν οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Κυριακή Κατσογρεσάκη και Γεωργία Σιακαβάρα.

My Style Rocks αποχώρηση: Το My Style Rocks παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής το 3ο Gala το οποίο είχε ως θέμα τον γάμο και έτσι οι διαγωνιζόμενες φόρεσαν εντυπωσιακά νυφικά. Η Κατερίνα Στικούδη, υποδέχτηκε κριτές και παίκτριες και παρακολουθήσαμε ένα επεισόδιο γεμάτο προτάσεις και στιλ, τις οποίες η καθεμία από τις κοπέλες παρουσίασε με τον δικό της τρόπο. Καλεσμένη στην κριτική επιτροπή ήταν η Ελένη Τσολάκη. Μεγάλη νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Κορίνα Αδραμιτίδου και κέρδισε 2.500 ευρώ.

Οι τρεις υποψήφιες κοπέλες προς αποχώρηση ήταν οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Κυριακή Κατσογρεσάκη και Γεωργία Σιακαβάρα. Οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες έσωσαν την Ευρυδίκη κι έτσι η Κυριακή και η Γεωργία βρέθηκαν απέναντι από τους κριτές. Τελικά οι κριτές αποφάσισαν πως από το My Style Rocks πρέπει να αποχωρήσει η Κυριακή Κατσογρεσάκη. Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι η παίκτρια που αποχαιρέτησε το My Style Rocks, αφού τις τελευταίες ημέρες οι στιλιστικές της επιλογές δεν κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους κριτές.

Το… κορμί

Η Κυριακή δεν είναι άγνωστη, αφού κατά καιρούς το όνομά της έχει εμφανιστεί σε viral ειδήσεις στο διαδίκτυο, μιας και εργάζεται ως αεροσυνοδός του Σεΐχη της Σαουδικής Αραβίας.  Η συμμετοχή της στο «My Style Rocks» δεν αποτελεί την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση, καθώς πέρυσι 2019, είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου είχε μιλήσει για τη ζωή της στη Σαουδική Αραβία.

Η Κυριακή, διαθέτει ένα απίστευτα γυμνασμένο κορμί. Στο Instagram, όπου έχει πάνω από 61 χιλιάδες followers, η 30χρονη καλλονή είναι λάτρης του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται μαζί τους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

My Style Rocks – Μπήκαν κάτω από το φόρεμα της Ευρυδίκης

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φορούσε το μεγαλύτερο νυφικό, με μια τεράστια ουρά. Αυτό, από την αρχή, την δυσκόλευε στο να κάτσει στο σκαμπό της. Και ξαφνικά, σε κάποια στιγμή, το σκαμπό έπεσε, αλλά η ίδια έμεινε όρθια.

Δύο άνθρωποι της παραγωγής μπήκαν στο πλατό για να την βοηθήσουν, καθώς η ίδια δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, λόγω του τεράστιου νυφικού. Σήκωσαν, λοιπόν, το σκαμπό από κάτω, αλλά για να την βοηθήσουν να κάτσει, μπήκαν σχεδόν κάτω από το φόρεμά της. Όλο αυτό το σκηνικό έκανε τους πάντες να βάλουν τα γέλια, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να τον πιάνει νευρικό γέλιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις