Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανδρέας Γεωργίου σχέση: Η Σιμώνη, η Τόλμη και Γοητεία και η… συνέντευξη στη σάουνα
LIFESTYLE

Ανδρέας Γεωργίου σχέση: Η Σιμώνη, η Τόλμη και Γοητεία και η… συνέντευξη στη σάουνα

Ανδρέας Γεωργίου σχέση: Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στον Νίκο Μουτσινά και παραδέχτηκε τον έρωτά του για τη Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ανδρέας Γεωργίου σχέση: Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι». Μόνο που Νίκος Μουτσινάς και Ανδρέας Γεωργίου δεν κάθισαν ως είθισται στις πολυθρόνες της εκπομπής. Το «Καλό Μεσημεράκι» απέκτησε μια καμπίνα για σάουνα και οι δυο ηθοποιού βρέθηκαν στο εσωτερικό της, να τα λένε φορώντας το μπουρνούζι τους. Η κάμερα της εκπομπής επέστρεψε από το διαφημιστικό διάλειμμα σε ένα… κοντινό στις καυτές πέτρες της σάουνα, τις οποίες και έραινε με νερό ο Ανδρέας Γεωργίου. «Το είχα μεγάλη ανάγκη» ακούγεται να λέει ο ηθοποιός στον Νίκο Μουτσινά.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε αρχικά στον Νίκο Μουτσινά για τον ρόλο του στην «Τόλμη και Γοητεία». «Είμαι ο ντόκτορ Πάπας. Είμαι νευρολόγος» είπε, με την εκπομπή να προβάλει πλάνα από την συμμετοχή του στην αμερικανική σαπουνόπερα. Θυμίζουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο, στην σειρά «8 Λέξεις» εμφανίστηκε για έναν γκεστ ρόλο η «Μπρουκ», ηθοποιός Κάθριν Κέλι Λανγκ, από την «Τόλμη και Γοητεία». «Όταν ήμουν εκεί, όλοι οι ηθοποιοί μας ζήτησαν να παίξουν στις 8 Λέξεις» συμπλήρωσε για την εμπειρία του από τα γυρίσματα στην Αμερική.

https://www.instagram.com/p/B7_MppoloKS/?utm_source=ig_embed

Είναι ο άνθρωπός μου, είμαι πολύ ερωτευμένος

«Ήταν να γίνει μια σειρά, δεν την κάναμε γιατί όλοι ξέρουμε ότι είναι μια πολλή δύσκολη χρονιά φέτος. Προτίμησα να μείνω με το καθημερινό τις «8 Λέξεις» να κάνω φόκους εκεί» απάντησε ο Ανδρέας Γεωργίου στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά για τη δεύτερη σειρά. Στην αρχή της σεζόν, ο τηλεοπτικός σταθμός είχε αναφέρει μια νέα εβδομαδιαία σειρά, δια χειρός Ανδρέα Γεωργίου, η οποία και επρόκειτο να ξεκινήσει στα μισά του χρόνου. Ωστόσο, ο προγραμματισμός άλλαξε και η σειρά δεν ξεκίνησε ποτέ γυρίσματα.

«Θα το πω μία και μία που το είπα και μία που τελείωσε. Είναι ο άνθρωπός μου, είμαι πολύ ερωτευμένος. Είναι το πιο καλό παιδί του κόσμου και επειδή μας βλέπει αυτή τη στιγμή θα στείλω κι ένα φιλάκι» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο δημιουργός των «8 Λέξεων» αναφέρθηκε έτσι στη σχέση του με την make up artist Σιμώνη Χριστοδούλου, που έπειτα από έναν μικρό χωρισμό, είναι ξανά μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου.

https://www.instagram.com/p/B7_PbaflNPM/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις