Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν και τα 9 πτώματα από το σημείο της τραγωδίας
ΚΟΣΜΟΣ

Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν και τα 9 πτώματα από το σημείο της τραγωδίας

Κόμπι Μπράιαντ: Σύμφωνα με το ΤΜΖ, που ήταν το πρώτο που μετέδωσε την είδηση του θανάτου του Κόμπι, υπάρχουν σκέψεις να γίνει το «λαϊκό προσκύνημα» στο L.A. Coliseum, χωρητικότητας 80.000 θεατών.

Κόμπι Μπράιαντ: Δύο ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του, ανασύρθηκαν και τα 9 πτώματα που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο. Τη Δευτέρα, ανασύρθηκαν οι τρεις από τις εννιά σορούς, ενώ όπως αναφέρει το TMZ, όλες έχουν σταλεί για επιστημονικό έλεγχο και αναγνώριση σε παρακείμενο επιστημονικό εργαστήριο. Συνολικά εννιά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο δυστύχημα. Εκτός από τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του, Τζιάνα, μαζί ήταν η προπονήτρια μπάσκετ, Κριστίνα Μόσερ, ο προπονητής κολεγιακού μπέιζμπολ, Τζόνι Αλτομπέλι με την γυναίκα του, Κέρι και η κόρη του, Αλίσα, ο πιλότος Άρα Ζομπάγιαν, η Πέιτον Τσέστερ (συμπαίκτρια της Τζιάνα) και η μητέρα της, Σάρα.

Πλεον, αναμένεται η ταυτοποίηση των πτωμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος, που έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη. Σύμφωνα με το ίδιο δίκτυο, που ήταν το πρώτο που μετέδωσε την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, υπάρχουν σκέψεις να γίνει το λαϊκό προσκύνημα του σπουδαίου άσου στο L.A. Coliseum, χωρητικότητας 80.000 θεατών. Όπως έγραψε το ΤΜΖ, αναμένεται συνάντηση εντός της εβδομάδας μεταξύ των ανθρώπων που θα το οργανώσουν, για να συζητηθεί το μέρος που γίνει η τελετή.

Μπορεί το «Staples Center» να θεωρείται το «σπίτι που έχτισε ο Κόμπι», αφού μεγαλούργησε με τη φανέλα των Λέικερς, αλλά χωράει μόλις 20.000 άτομα και θεωρείται πολύ μικρό, καθώς αναμένονται πολλοί περισσότεροι, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον θρύλο του μπάσκετ και του αθλητισμού. Μια εναλλακτική, που συγκεντρώνει ωστόσο λίγες πιθανότητες, είναι το Rose Bowl (91.000 θέσεων).

Κόμπι Μπράιαντ: Βίντεο φέρεται να δείχνει το ελικόπτερο πριν τη συντριβή

Ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει το μοιραίο ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με την New York Post να το δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της. Το εν λόγω βίντεο έχει τραβήξει ένας χρήστης του twitter ονόματι @theironlydreams, συγκεντρώνοντας μάλιστα πάνω απο 25.000 προβολές.

Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στο βίντεο καταγράφεται ένα ελικόπτερο να πετάει πάνω από το σπίτι του θρυλικού μπασκετμπολίστα στο Glendale νωρίς την Κυριακή, πραγματοποιώντας έναν επιθετικό κυκλικό ελιγμό. «Δυστυχώς σήμερα το πρωί δεν συνειδητοποίησα ότι βιντεοσκοπώ το ελικόπτερο του Κόμπε Μπράιαντ, την κόρη του και άλλους επτά ανθρώπους 31 λεπτά πριν τη συντριβή», αναφέρει ο χρήστης του twitter, ο οποίος βιντεοσκόπησε το ελικόπτερο από το σπίτι του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις