Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξαφάνιση 19χρονης Κρήτη: Αγνοείται κοπέλα από τα Χανιά
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 19χρονης Κρήτη: Αγνοείται κοπέλα από τα Χανιά

Εξαφάνιση 19χρονης Κρήτη: Η κοπέλα έχει μακρύ καρέ κόκκινου χρώματος, καστανά μάτια και ύψος 1.72 μ. Είναι αδύνατη και η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εξαφάνιση 19χρονης ΚρήτηΑκόμα μία υπόθεση εξαφάνισης, αυτή τη φορά στην Κρήτη, θέτει τις αστυνομικές αρχές σε εγρήγορση. Συγκεκριμένα, αγνοείται η 19χρονη Άννα Μαρία Βαλένα Μπλάνσεβ, που εξαφανίστηκε στις 22 Δεκεμβρίου, από τα Χανιά της Κρήτης. Η κοπέλα έχει μακρύ καρέ κόκκινου χρώματος, καστανά μάτια και ύψος 1.72 μ. Είναι αδύνατη και η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Την ίδια ώρα, αίσιο τέλος έχουμε στην εξαφάνιση της 11χρονης,  Αμπιντμουσλίμ Μπανίν από την Καλλιθέα Αττικής που χάθηκε την Κυριακή. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (27/01) το «Χαμόγελο του Παιδιού» έκανε γνωστό ότι η 11χρονη βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.

Η 11χρονη Αμπιντμουσλίμ Μπανίν:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις