Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πούμπουρας φάρσες: Η… «πλάκα» στην Έλλη Κοκκίνου και το ξέσπασμα
LIFESTYLE

Πούμπουρας φάρσες: Η… «πλάκα» στην Έλλη Κοκκίνου και το ξέσπασμα

Πούμπουρας φάρσες:  Σε μία από τις φάρσες, θύμα ήταν η Ελλη Κοκκίνου, σε μία φάρσα που πολλοί χαρακτήρισαν εντελώς στημένη.  

Πούμπουρας φάρσες: Ακόμα ένα επεισόδιο του “Best Friend’s Fear” προβλήθηκε χθες, με το τηλεοπτικό κοινό να έχει ανάμικτες αντιδράσεις με αρκετούς να αντιδρούν, άλλους να διασκεδάζουν και άλλους να το χαρακτηρίζουν εντελώς στημένο, όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις στο twitter (δείτε το τέλος του κειμένου). Σε μία από τις φάρσες, θύμα ήταν η Ελλη Κοκκίνου, σε μία φάρσα που πολλοί χαρακτήρισαν εντελώς στημένη.

Στο τρίτο επεισόδιο, ο Βίκτωρας προσκάλεσε τον Jerom Kaluta σε ένα σπίτι φίλου του, ο οποίος μετακομίζει στο εξωτερικό για να διαλέξουν ποια αντικείμενα θέλουν να κρατήσουν. Εκείνο, όμως, που δεν γνώριζε ο νεαρός ηθοποιός είναι ότι το σπίτι ανήκει σε μία ομάδα αδίστακτων μαφιόζων και όταν άρχισε να υποψιάζεται πως η κατάσταση ξεφεύγει από τα φυσιολογικά πλαίσια, ο Jerom Kaluta δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον φόβο και την έντονη αγωνία του για την συνέχεια.

Έλλη Κοκκίνου: Το επεισόδιο με την φάρσα του Πούμπουρα στην τραγουδίστρια

Η φάρσα στον Jerome Kaluta

Ο καλλιτέχνης έφτασε στα όριά του και εκφράστηκε άσχημα απέναντι στον Πούμπουρα, όταν εκείνος εισήλθε στο χώρο για να πει ότι ήταν φάρσα.  “Ρε άντε γα… ρε μαλ…! Τι είναι αυτό ρε μαλ…; Εμένα βρήκες;” αναφώνησε αμέσως ο Jerom Kaluta, προσθέτοντας πως “Τόσα χρόνια φίλοι, ρε, ο μαλ… εμένα βρήκε! Κοίτα που θα πεθαίναμε στο Κορωπί! Άει γαμ… ρε”!

https://twitter.com/Frouku/status/1220828555745120256?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1220828555745120256&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2Fpeople-style%2Farticle%2Fbest-friends-fear-h-stimeni-farsa-stin-kokkinou–to-ksespasmare-ante-ga

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις