Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

01

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κοτταρίδης ΕΡΤ: Παρουσιαστής για το VAR – «Θα καυ@@@@@ζετε μια βδομάδα»
ΕΛΛΑΔΑ

Κοτταρίδης ΕΡΤ: Παρουσιαστής για το VAR – «Θα καυ@@@@@ζετε μια βδομάδα»

Κοτταρίδης ΕΡΤ: Στο στούντιο, καλεσμένος των Γιάννη Πιτταρά και Δημήτρη Κοτταρίδη ήταν ο Αντώνης Πανούτσος, για να σχολιάσει τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Κοτταρίδης ΕΡΤ: Μια ασυνήθιστη πρωτιά κατέγραψαν οι δύο δημοσιογράφοι της πρωινής εκπομπής στην ΕΡΤ. Μετά την «πρωτοποριακή» τεχνική που είχαν κάνει προ ημερών, να χρησιμοποιήσουν μια… τάβλα για να δείξουν την κίνηση στους δρόμους, οι δύο παρουσιαστές έκαναν μια ακόμη «υπέρβαση». Με γλώσσα πεζοδρομιακή, που δεν συνάδει σε τηλεοπτική εκπομπή και μάλιστα της κρατικής, δημόσιας τηλεόρασης, ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών χρησιμοποίησε το ρήμα «κα@@@ντίζω»!

Ειδικότερα, σε μια συζήτηση με τον γνωστό αθλητικό δημοσιογράφο και υποψήφιο βουλευτή στις τελευταίες εκλογές – Αντώνη Πανούτσο, σχετικά με το ποιο μοντέλο VAR αγοράσαμε, ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών είπε επί λέξει: «Έχουμε ένα που’χει τη γραμμή για να βρίσκεις το οφσάιτ και ένα άλλο που δε θα βρίσκει τίποτα και θα κ@@λαντίζετε μία βδομάδα. Επιλέξαμε αυτό, το δεύτερο.» Για να του αποκριθεί ο Πανούτσος: «Μιλάς τη γλώσσα του ποδοσφαίρου με αυτή τη στιγμή.»

Δείτε το βίντεο:
Δείτε ακόμη

ΕΡΤ: Ο απίστευτος τρόπος που έδειξαν την κυκλοφορία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις