Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ σημαία Ισραήλ: Η τιμωρία της Ένωσης για το κάψιμο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ σημαία Ισραήλ: Η τιμωρία της Ένωσης για το κάψιμο

ΑΕΚ σημαία Ισραήλ: Το κάψιμο της σημαίας του Ισραήλ στον αγώνα με την Χάποελ από οπαδούς είχε ως αποτέλεσμα η "Ένωση" να βρεθεί στο επίκεντρο.

ΑΕΚ σημαία ΙσραήλΑπέφυγε τα χειρότερα η ΑΕΚ για το συμβάν στο ματς με τη Χάποελ. Το κάψιμο της σημαίας του Ισραήλ στον αγώνα με την Χάποελ από οπαδούς είχε ως αποτέλεσμα η “Ένωση” να βρεθεί στο επίκεντρο, με την διοργανώτρια αρχή να διεξάγει έρευνα για το θέμα. Τελικά ωστόσο η ΑΕΚ έπεσε στα μαλακά. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσης, η τιμωρία που της επιβλήθηκε για το περιστατικό ήταν μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή ενός χρόνου. Στο επόμενο παράπτωμα ωστόσο η ποινή θα έχει άμεση ισχύ.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του Δικεφάλου είχε εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, στην οποία καταδίκαζε απερίφραστα το σκηνικό, τονίζοντας πως δεν εκφράζει τη διαχρονική φιλοσοφία της ως σύλλογο. Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα της Ιερουσαλήμ ενώ ξεκαθάρισε πως «όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για να μην επαναληφθούν τέτοια συμβάντα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για την ποινή: “Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του BCL αποφάσισε την τιμωρία της Ομάδας μας με μία (1) αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών», αλλά με αναστολή, για ένα (1) έτος. Η ποινή αφορά στη χρήση λέιζερ, στην ανάρτηση σημαιών εκτός των χωρών των διαγωνιζομένων ομάδων και στην πυρπόληση της σημαίας του Ισραήλ στη διάρκεια της αναμέτρησης με Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η ποινή θα εκτελεστεί άμεσα, στην επόμενη αναμέτρηση, όπου θα επαναληφθούν πάσης φύσεως περιστατικά. Αυτονόητο είναι, ότι εν όψει των καθοριστικών αναμετρήσεων της Ομάδας μας στο BCL, πρέπει οι οπαδοί μας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις