Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάββας Πούμπουρας: Η συνέντευξη στον Αρναούτογλου – Οι φάρσες και το παιδί που έχασε η σύζυγός του
LIFESTYLE

Σάββας Πούμπουρας: Η συνέντευξη στον Αρναούτογλου – Οι φάρσες και το παιδί που έχασε η σύζυγός του

Σάββας Πούμπουρας: Την κουβέντα των δύο ανδρών μονοπώλησε, όπως ήταν αναμενόμενο, το «Best Friend’s Fear».

Σάββας ΠούμπουραςΚαλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Σάββας Πούμπουρας. Και την κουβέντα των δύο ανδρών μονοπώλησε, όπως ήταν αναμενόμενο, το «Best Friend’s Fear» που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 και από τα πρώτα κιόλας δύο επεισόδια έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια για τις φάρσες που κάνει, στα ανυποψίαστα «θύματά» του. «Κάναμε 40 φάρσες και θα παίζουν 3 σε κάθε εκπομπή. Υπήρχαν πολλές στιγμές που φοβήθηκα.

Υπήρχαν άνθρωποι που στο τέλος της φάρσας “ξέφυγαν” γιατί τρόμαξαν πολύ και είναι λογικό. Υπήρξαν άνθρωποι που δεν ήθελαν να παίξει η φάρσα τους στον αέρα και δεν θα παίξει. Ήταν και τρομαγμένοι, αλλά και επειδή δεν ήθελαν να βγουν στην τηλεόραση έτσι. Και άνθρωπος της τηλεόρασης, αλλά και άνθρωπος εκτός τηλεόρασης», δήλωσε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας, για το νέο πρόγραμμα. Για να παραδεχτεί στη συνέχεια πως ήθελε να κάνει φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου και στη Φαίη Σκορδά, όμως, αυτό δε συνέβη, εξηγώντας τους λόγους.

Σάββας Πούμπουρας: Μιλάει για το Best Friend’s Fear

Σάββας Πούμπουρας: Οι φάρσες που ήθελε να κάνει σε διάσημες

«Στην Κατερίνα Καινούργιου ήθελα να κάνω φάρσα, αλλά δεν έκανα γιατί είναι πολύ προστατευμένη γενικά από το περιβάλλον της. Ήθελα και στη Φαίη Σκορδά να κάνω… Είναι μερικοί άνθρωποι που είναι πολύ προστατευμένοι και το σέβομαι απόλυτα. Και στους “συνεργούς” που πιάνω, μου λένε “καλύτερα όχι”, οπότε από τη στιγμή που έχω τοίχο, δεν κάθομαι να ασχοληθώ, προχωράω γιατί έχουμε άπειρους να κάνουμε. Υπάρχουν άνθρωποι προστατευμένοι, άνθρωποι που ξέρω ότι θα αντιδρούσαν πολύ άσχημα, θα είχαμε άλλα κι άλλα, οπότε άστο», εξήγησε χαρακτηριστικά. Όσο για το μέλλον του Best Friend’s Fear, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Τα επεισόδια που θα παιχτούν είναι 12, μέχρι Μάρτιο – Απρίλιο. Δεν θα πάμε άλλη σεζόν γιατί τώρα αποκαλυφθήκαμε».

Σάββας Πούμπουρας: Ολόκληρη η συνέντευξη στον Αρναούτογλου

Σάββας Πούμπουρας: «Η Αρετή είχε χάσει ένα παιδί»

Ο παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη νεογέννητη κόρη του και τις προσπάθειες που έκαναν με τη σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη να αποκτήσουν παιδί. Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα πως στο παρελθόν η σύζυγός του, είχε μια άτυχη εγκυμοσύνη.

«Το σημαντικό είναι πως δεν θέλει άγχος. Πραγματικά μόλις φύγει το άγχος πιάνεις παιδί. Το προσπαθούσαμε και εμείς. Είχαμε χάσει ένα παιδί στο παρελθόν. Μετά προσπαθήσαμε κάποιους μήνες. Θυμάμαι πως ήμουν και εγώ αγχωμένος με τη δουλειά, ήταν και η Αρετή. Μετά έφυγα εγώ ένα ταξίδι, χαλάρωσα τελείως. Πήρε και η Αρετή δυο τρεις μέρες και ηρέμησε. Και μόλις βρεθήκαμε, τότε έγινε το παιδί. Αλλάζω πάνες στη μπέμπα. Είναι οι στιγμές μου μαζί της. Θέλω να κάνω αυτή τη διαδικασία. Το όνομά της θα είναι Κύνθια Πούμπουρα» σχολίασε ο Σάββας Πούμπουρας.

Σάββας Πούμπουρας: Συγκινεί μιλώντας για παιδί που έχασε η σύζυγός του
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις