Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις – Βαξεβάνης: Η επίσκεψη στο Άουσβιτς προκάλεσε καυστικά σχόλια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις – Βαξεβάνης: Η επίσκεψη στο Άουσβιτς προκάλεσε καυστικά σχόλια

Άδωνις - Βαξεβάνης: Επίσκεψη στο καλαστήριο του Αουσβιτς, εκεί όπου έχασαν τη ζωή τους στα κρεματόρια εκατοντάδες χιλιάδες Εβραίοι, θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης.

Άδωνις – Βαξεβάνης: Η ανάρτηση που έκανε στα social media ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, επισκεπτόμενος το Άουσβιτς και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Πολωνία ως επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Βουλής, προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. «Σήμερα στο Άουσβιτς επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας. Αδύνατον να συλλάβει ο νους το μέγεθος του Εγκλήματος. Κάθε άνθρωπος πρέπει να έρθει εδώ μία τουλάχιστον φορά στην ζωή του. Και τον αντισημιτισμό πρέπει να τον αποκλείσουμε από τις ζωές μας. Ποτέ ξανά!», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter επισυνάπτοντας και μια σειρά από φωτογραφίες από την επίσκεψή του εκεί.

Τα σχόλια

«Πήγε ο Αδωνης στο Άουσβιτς και συγκινήθηκε. Όχι τόσο όπως όταν συζηταγε με τον Πλευρη πως δεν υπήρχε Ολοκαύτωμα αλλά συγκινήθηκε», σχολίασε «καυστικά» ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ωστόσο, δεν άργησε να έρθει και απάντηση από την πλευρά του Άδωνι Γεωργιάδη: «Ξέρεις Κώστα μου πάντα με εντυπωσιάζει ότι το ΚΙΣ, οι Εβραϊκές οργανώσεις Παγκοσμίως, το Κράτος του Ισραήλ κλπ έχουν δεχθεί την συγγνώμη μου για λάθη μου του παρελθόντος, αλλά η Αριστερά στην Ελλάδα ανένδοτη λέει τα ίδια και τα ίδια σε κάθε ανάρτηση μου κατά του Αντισημιτισμού».

Δείτε ακόμη

“Κλάιν”: Καταδικάστηκε ο Βαξεβάνης για εξύβριση του Αντώνη Σαμαρά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις