Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Whatsapp Dark Mode: Εμφανίστηκε η επιλογή στη beta έκδοση της εφαρμογής
PLUS

Whatsapp Dark Mode: Εμφανίστηκε η επιλογή στη beta έκδοση της εφαρμογής

Whatsapp Dark Mode: Όσοι επιθυμείτε να δείτε από τώρα το dark mode στη συσκευή σας, ίσως σας εμφανιστεί η επιλογή αν κατεβάσετε τη beta έκδοση του WhatsApp.

Whatsapp Dark ModeΠέρασαν αρκετοί μήνες από τότε που η ομάδα της ιστοσελίδας WABetaInfo εντόπισε στον κώδικα της δημοφιλούς υπηρεσίας WhatsApp την επιλογή για το dark mode, αλλά φαίνεται ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το γενικότερο λανσάρισμα της μιας και εμφανίστηκε σε ορισμένους χρήστες της beta έκδοσης για συσκευές Android. Συγκεκριμένα, η beta έκδοση 2.20.13 του WhatsApp που υπάρχει στο κατάστημα Google Play, περιλαμβάνει την επιλογή για το dark mode, αν και για την ώρα μοιάζει περισσότερο με σκούρο γκρι παρά με εντελώς μαύρο φόντο. Δεν αποκλείεται, πάντως, να σκουρύνει περισσότερο όταν έρθει η ώρα για το επίσημο λανσάρισμα της λειτουργίας.

Για την ώρα, οι επιλογές που έχουν οι χρήστες είναι να έχουν μόνιμα γυρισμένη την εφαρμογή WhatsApp σε dark mode ή να ενεργοποιείται το τελευταίο όταν επιλέγουν το καθολικό dark mode από τις ρυθμίσεις σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android 10. Όσοι επιθυμείτε να δείτε από τώρα το dark mode στη συσκευή σας, ίσως σας εμφανιστεί η επιλογή αν κατεβάσετε τη beta έκδοση του WhatsApp. Έτσι ακόμα μία δημοφιλής εφαρμογή περνάει στη σκοτεινή της έκδοση, ωστόσο αυτό που περιμένουν οι χρήστες είναι το Dark Mode στο Facebook, το οποίο συζητείται εδώ και μήνες, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις