Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κρεμλίδου σύνθημα: Το απίστευτο στο Ολυμπιακός – Άρης
LIFESTYLE

Κρεμλίδου σύνθημα: Το απίστευτο στο Ολυμπιακός – Άρης

Κρεμλίδου σύνθημα: Η γνωστή instagramer έχει τον τρόπο να μαγνητίζει τα βλέμματα στο πέρασμά της, καθώς διαθέτει ένα από τα καλύτερα σώματα στην ελληνική σόουμπιζ.

Κρεμλίδου σύνθημαΜια ιδιαίτερα χιουμοριστική της στιγμή από την παρουσία της στον αγώνα Ολυμπιακός – Άρης, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Κρεμλίδου. Η γνωστή instagramer έχει τον τρόπο να μαγνητίζει τα βλέμματα στο πέρασμά της, καθώς διαθέτει ένα από τα καλύτερα σώματα στην ελληνική σόουμπιζ. Η Έλενα Κρεμλίδου είναι γνωστή από τις εμφανίσεις της τόσο στην τηλεόραση, όσο και στα social media, εκεί όπου αριθμεί χιλιάδες ακόλουθους που καθημερινά απαθανατίζουν τις απίστευτες καμπύλες της. Στο Instagram  είναι γνωστή ως «Mariposa», με τον λογαριασμό της να είναι από τους πιο «καυτούς» που κυκλοφορούν. Η ίδια εκτός από τις φωτογραφήσεις δεν παραλείπει να βρίσκεται και εντός χώρων όπου ως επί το πλείστον κυριαρχεί ο ανδρικό φύλλο.

Το βράδυ της Κυριακής, η Έλενα βρέθηκε στον Πειραιά και το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στα πλαίσια του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ίδια απαθανάτισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, βλέποντας τους «Ερυθρόλευκους» να βγαίνουν νικητές επικρατώντας της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη με 4-2. Όντας στο γήπεδο η γνωστή Instagramer όπως ήταν λογικό κατά τη διάρκεια του αγώνα μαζί με τα συνθήματα των φίλων του Ολυμπιακού για την ομάδα τους άκουσε και αρκετά «γαλλικά», τα οποία έχουν όπως πάντα αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές. Ένα από αυτά τα στιγμιότυπα η Έλενα Κρεμλίδου φρόντισε να ανεβάσει στο προσωπικό της Instagram τοποθετώντας βέβαια από κάτω και λεζάντα προτρέποντας τον πατέρα της να μην ακούει αυτά που λένε οι οπαδοί γύρω της.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις