Αθήνα

°C

Κυριακή

01

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 12χρονη Πέραμα: Ο 25χρονος που επιχείρησε να βιάσει την αθλήτρια πολεμικών τεχνών
ΕΛΛΑΔΑ

12χρονη Πέραμα: Ο 25χρονος που επιχείρησε να βιάσει την αθλήτρια πολεμικών τεχνών

12χρονη Πέραμα: Το περιστατικό στο Πέραμα συνέβη όταν η 12χρονη είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο που οδηγούσε ο πατέρας της και επέστρεφε σπίτι της.

12χρονη Πέραμα: Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του άντρα που επιτέθηκε στις 4 Ιανουαρίου σε μία 12χρονη στο Πέραμα, με σκοπό να ασελγήσει σε βάρος της, αλλά τράπηκε σε φυγή όταν το κορίτσι, που ξέρει πολεμικές τέχνες, τον χτύπησε. Το περιστατικό στο Πέραμα συνέβη όταν η 12χρονη είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο που οδηγούσε ο πατέρας της και επέστρεφε σπίτι της.

Μόλις έφτασε στη στάση της και κατέβηκε, αποχαιρέτησε τον πατέρα της, ο οποίος είχε πάρει τηλέφωνο τη μητέρα για να την παραλάβει από την είσοδο του σπιτιού. Ο 25χρονος κατέβηκε μαζί της και την ακολούθησε. Φτάνοντας στο κατώφλι της εισόδου, την ώρα που η 12χρονη περίμενε τη μητέρα της να κατέβει, ο δράστης της επιτέθηκε, την άρπαξε και προσπάθησε να τη σύρει προς το μέρος του. Το κορίτσι ήξερε πολεμικές τέχνες και έτσι χτύπησε τον επίδοξο βιαστή, ο οποίος αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή.

12χρονη Πέραμα: Γεννημένος στην Αίγυπτο

Σήμερα, Τρίτη 21/1, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του άντρα που είχε συλληφθεί τότε από άντρες της Άμεσης Δράσης. Πρόκειται για τον IBRAHIM YOUSSEF του RIAD, που γεννήθηκε στην Αίγυπτο (αρχικά είχε ειπωθεί ότι ήταν Αλγερινός).

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 13-3-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και δη, των ανήλικων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων από την εγκληματική του δράση, στη διευκόλυνση της διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων καθώς και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω αδικήματος, προκειμένου δε να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν ομοειδείς υποθέσεις που τυχόν τέλεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις