Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρεϊνιέρ Ρεάλ: Ο «νέος Κακά» στη Μαδρίτη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεϊνιέρ Ρεάλ: Ο «νέος Κακά» στη Μαδρίτη

Ρεϊνιέρ Ρεάλ: Ο Ρεϊνιέρ θα ενσωματωθεί στην Ρεάλ μόλις ολοκληρώσει την συμμετοχή του στο Προολυμπιακό τουρνουά με την «Σελεσάο».

Ρεϊνιέρ ΡεάλΤο wonderkid της Φλαμένγκο, Ρεϊνιέρ, ανακοίνωσε επίσημα έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ η Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως και με τις περιπτώσεις των Βινίσιους και Ροντρίγκο, έτσι και τώρα οι Μαδριλένοι «σκάναραν» εξονυχιστικά τη βραζιλιάνικη αγορά. Έτσι εντόπισαν το 18χρονο wonderkid που… βγάζει μάτια με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της χώρας του. Πάντως, η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας δεν ήταν η μοναδική που είχε στην ατζέντα της τον Ρεϊνίερ, καθώς ο 18χρονος βρισκόταν μεταξύ άλλων στα ραντάρ των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι.

Εκείνος, όμως, που τελικά κατάφερε να τον αποκτήσει ήταν ο σύλλογος της Μαδρίτης, με τον Βραζιλιάνο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην Ισπανία μέχρι το 2026. Σε πρώτη φάση, το νέο απόκτημα των «Μερένχες» θα ενσωματωθεί στην Καστίγια και με την πάροδο του χρόνου θα πάρει τις απαραίτητες ευκαιρίες από τον Ζινεντίν Ζιντάν για να αναδειχθεί και στην πρώτη ομάδα. Σημειώνεται ότι ο Ρεϊνιέρ, αποκαλείται στη Βραζιλία ως «νέος Κακά». Και αυτό λόγω του στυλ που έχει και της θέσης που αγωνίζεται. Ο Ρεϊνιέρ θα ενσωματωθεί στην Ρεάλ μόλις ολοκληρώσει την συμμετοχή του στο Προολυμπιακό τουρνουά με την «Σελεσάο».

Τα skills του wonderkid:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις