Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Jennifer Aniston: Η τρυφερή συνάντηση με τον Brad Pitt στα backstage
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Jennifer Aniston: Η τρυφερή συνάντηση με τον Brad Pitt στα backstage

Jennifer Aniston: Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ έκαναν τους θαυμαστές τους και το ίντερνετ να παραληρεί μετά τη συνάντηση που είχαν στα backstage των SAG 2020.

Jennifer Aniston: Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt βρέθηκαν στην τελετή απονομής των βραβείων του Σωματείου Αμερικάνων Ηθοποιών (SAG) και η στιγμή που συναντιούνται στα παρασκήνια προκάλεσε ιντερνετικό ντελίριο με δημοσιογράφους και χρήστες κοινωνικών δικτύων να κάνουν λόγο για αναθέρμανση της σχέσης τους. Μετά το διαζύγιό των δύο ηθοποιών το 2005 δεν έχουν σταματήσει οι φήμες και οι θεωρίες για τα συναισθήματά τους.

Τη διάσημη ηθοποιό έπιασε η κάμερα όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Pitt για να παραλάβει το βραβείο του. Και η αντίδρασή της τα μαρτυρά όλα ενώ το βίντεο που δείχνει τον Brad Pitt να παρακολουθεί την ομιλία της Aniston την ώρα που παραλάμβανε το βραβείο της – για την Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία σε Δραματική Σειρά (The Morning Show) -, αποτέλεσαν την αρχή για να φουντώσουν οι φήμες.

Jennifer Aniston: Το τετ α τετ backstage

Ωστόσο, αποκορύφωμα αυτών αποτέλεσε το σύντομο τετ-α-τετ αργότερα με εικόνες βίντεο να δείχνουν Pitt και Aniston να κρατιούνται από το χέρι ενώ χαμογελάνε κάπως αμήχανα το οποίο κοινοποιήθηκε από αρκετούς χρήστες και ΜΜΕ με δεκάδες σχόλια που μιλούσαν για επανασύνδεση του ζευγαριού και για την συνάντηση που όλοι περίμεναν.

H Aniston πάντως έσπευσε στο κόκκινο χαλί να δηλώσει σχετικά με τις φήμες που θέλουν επανασύνδεση: «Είναι υστερία. Αλλά για τι άλλο θα μιλήσει ο κόσμος;». Το ET γράφει πάντως πως Brad Pitt και Jennifer Aniston απλά έδωσαν στον κόσμο αυτό που ήθελε, έστω και για λίγο.

https://www.instagram.com/p/B7hjiibhISq/?utm_source=ig_embed

Jennifer Aniston – Brad Pitt: Η γνωριμία του πρώην ζευγαριού

Στις 22 Νοεμβρίου του 2001, ο Brad Pitt «αποκάλυψε» ότι μισούσε την Jennifer Aniston. Οι δηλώσεις του ηθοποιού ήταν ιδιαίτερα σοκαριστικές καθώς είχαν περάσει μόλις τέσσερις μήνες από τον γάμο τους. Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt παντρεύτηκαν στις 29 Ιουλίου του 2000, προκαλώντας παροξυσμό στους εκατομμύρια θαυμαστές τους.

Είχαν γνωριστεί το 1998 σε ένα τυφλό ραντεβού που οργάνωσαν οι ατζέντηδές τους. Έγιναν το «χρυσό ζευγάρι» του Χόλιγουντ, οι δυο πιο γοητευτικές προσωπικότητες της σόου μπιζ. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, ο γάμος της «Ελληνίδας» Aniston αντιμετωπίστηκε με πατριωτική περηφάνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις