Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Αντιπροσωπεία Αρμενίων Ελλάδος: Συνάντηση πρωθυπουργού με τα μέλη της Αρμενικής Κοινότητας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Αντιπροσωπεία Αρμενίων Ελλάδος: Συνάντηση πρωθυπουργού με τα μέλη της Αρμενικής Κοινότητας

Μητσοτάκης - Αντιπροσωπεία Αρμενίων Ελλάδος: Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπογραμμίστηκαν οι μακραίωνοι ιστορικοί δεσμοί μεταξύ Ελλήνων και Αρμενίων.

Μητσοτάκης – Αντιπροσωπεία Αρμενίων Ελλάδος: Με τον μητροπολίτη Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος, Κεγάμ Χατσεριάν συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Επιπλέον με τον πρόεδρο, Παύλο Τσολακιάν, καθώς και μέλη του Εθνικού Κεντρικού Συμβουλίου της Αρμενικής Κοινότητας Ελλάδος. Η συνάντηση αυτή έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/01), στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπογραμμίστηκαν οι μακραίωνοι ιστορικοί δεσμοί μεταξύ Ελλήνων και Αρμενίων.

Από την άλλη, ο πρωθυπουργός εξήρε τη συνεισφορά και τη γόνιμη παρουσία της αρμενικής κοινότητας στη χώρα και επιβεβαίωσε το αμείωτο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τη διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητάς της. «Είστε ο πρώτος πρωθυπουργός, μετά από 125 χρόνια, που δέχεται την αρμενική κοινότητα επισήμως στο γραφείο του», ανέφερε ο πρόεδρος του Εθνικού Κεντρικού Συμβουλίου της Αρμενικής Κοινότητας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις