Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μακελειό σε ταβέρνα στη Βάρη – Πληροφορίες για νεκρούς
ΕΛΛΑΔΑ

Μακελειό σε ταβέρνα στη Βάρη – Πληροφορίες για νεκρούς

Βάρη πυροβολισμοί: Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο υπέκυψαν στα τραύματά τους,

Βάρη πυροβολισμοί: Μακελειό στην ταβέρνα “Βοσκοπούλα” στην λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου στα Βλάχικα. Λίγα λεπτά πριν τις 7 το απόγευμα της Κυριακής τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο κατάστημα και άνοιξαν πυρ.

Τέσσερα άτομα εισέβαλαν με πυροβόλα όπλα στη γνωστή ταβέρνα «Βοσκοπούλα» στα Βλάχικα της Βάρης, περίπου στις 18:30. το απόγευμα. Οι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, άνοιξαν πυρ εναντίον δύο ατόμων που εκείνη την ώρα έτρωγαν μαζί με τις οικογένειές τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός από τα πυρά των κουκουλοφόρων έπεσε ένας άνδρας από την Σλοβενία.
Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ένας άντρας από το Μαυροβούνιο τραυματίστηκε σοβαρά και εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του καθώς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ μια γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των παιδιών των θυμάτων και όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε πανικός σε θαμώνες και εργαζόμενους στην ταβέρνα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για «συμβόλαιο θανάτου» στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Φωτο από Iefimerida

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις