Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Άλφα: Οι προσωπικές αναφορές στην συνέντευξη και η σπόντα για τη συμβουλή του Τσίπρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Άλφα: Οι προσωπικές αναφορές στην συνέντευξη και η σπόντα για τη συμβουλή του Τσίπρα

Μητσοτάκης Άλφα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως δεν επιθυμεί να χάσει την επικοινωνία με τον κόσμο.

Μητσοτάκης Άλφα: Προσωπικές αναφορές και εκμυστηρεύσεις, περιελάμβανε η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. «Είναι ένα μεγάλο σχολείο η πρωθυπουργία και κανείς δεν γεννιέται πρωθυπουργός» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αντώνη Σρόιτερ, όταν ερωτήθη για την εμπειρία του των 7 μηνών στο Μαξίμου. «Αυτό το γραφείο δεν μου ήταν άγνωστο, θυμάμαι και τον πατέρα μου εδώ. Αλλά δεν είχα μπει στην πολιτική για να γίνω πρωθυπουργός» πρόσθεσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ωστόσο τόνισε πως δεν επιθυμεί να χάσει την επικοινωνία με τον κόσμο. «Κάθε γραφείο πρωθυπουργού είναι ένα χρυσό κλουβί. Θέλω να θυμάμαι ότι δεν είμαι εδώ μόνιμος, κάποια στιγμή θα φύγω. Δεν θέλω να με μπολιάσει αυτός ο ιός της αλαζονείας και της έπαρσης» σημείωσε.

Η σπόντα Μητσοτάκη σε Τσίπρα για τη συμβουλή να πίνει νερό και να αθλείται

«Και περιοδείες θα συνεχίσω να κάνω και αν στα πλαίσια μιας περιοδείας μου κάνω και καμία βόλτα στο βουνό, εξάλλου ο κύριος Τσίπρας με συμβούλεψε να πίνω νερό και να αθλούμαι» αστειεύτηκε με αφορμή τη συζήτηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Μητσοτάκης: Δεν έχω λόγο να κάνω πρόωρες εκλογές

«Δεν υπάρχουν πρόωρες εκλογές. Γιατί να έκανα; Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη δυνατότητα να εφαρμόσουμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα και να κερδίσουμε τις εκλογές στο τέλος της 4ετίας. Πιθανόν να είναι διπλές. Έχω εμπιστοσύνη ότι αυτά που θα κάνουμε θα αποδώσουν και το 2023 θα έχουμε να πούμε τι κάναμε καλό, τι καλό θα κάνουμε και τι θα έχουν να χάσουν όσοι επιλέξουν κάτι διαφορετικό» σημείωσε αναφορικά με όσα διακινούνται περί πρόωρων εκλογών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως ενδεχομένως το 2023 να γίνουν διπλές εκλογές, αφού δεν θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση με το σύστημα της απλής αναλογικής. «Όταν θα κριθούμε από τον ελληνικό λαό το ‘23 θα έχουμε να πούμε τι κάναμε καλό, τι καλό θα κάνουμε από εδώ και στο εξής και τι θα έχουν να χάσουν όσοι δεν μας επιλέξουν» πρόσθεσε.

Μητσοτάκης: Έχω κάνει μεγάλη πολιτική καριέρα με το να με υποτιμούν

«Η μόνη δουλειά μου είναι πως θα αξιοποιήσω την τετραετία για να κάνω τις ζωές των πολιτών καλύτερες και μετά να ζητήσω ανανέωση της θητείας χωρίς να θεωρώ ποτέ δεδομένο το εκλογικό αποτέλεσμα» για να συμπληρώσει: «Έχω κάνει πολιτική καριέρα από το να με υποτιμούν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι. Δεν υποτιμώ κανένα. Έχω μια ευκαιρία να κάνουμε όλοι μαζί άλμα στο μέλλον. Έχω φιλόδοξα σχέδια για την Ελλάδα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις