Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αντώνης Σαμαράς γιορτή: Ουρές στο γραφείο του για ευχές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώνης Σαμαράς γιορτή: Ουρές στο γραφείο του για ευχές

Αντώνης Σαμαράς γιορτή: Υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι αλλά και απλοί πολίτες περίμεναν από νωρίς τον Αντώνη Σαμαρά για να του ευχηθούν.

Αντώνης Σαμαράς γιορτή: Την ονομαστική του εορτή γιορτάζει ο Αντώνης Σαμαράς στο πολιτικό του γραφείο δεχόμενος ευχές από φίλους και γνωστούς, πολιτικούς και απλούς πολίτες. Από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού έχουν περάσει ήδη αρκετοί βουλευτές και υπουργοί. Ανάμεσά τους ο Νότης Μηταράκης, ο Γιάννης Βρούτσης, ο Μανούσος Βολουδάκης, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Θανάσης Πλεύρης, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, η Ζέτα Μακρή, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Κώστας Σκρέκας, ο Νίκος Ταγαράς, ο Χρήστος Μπουκώρος κ.α. Αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν σκηνές με διερχόμενους οδηγούς να κορνάρουν έξω από το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος έγινε δεκτός με θερμό τρόπο όταν έφτασε στις 11 το πρωί.

Ωστόσο η ονομαστική εορτή του πρώην πρωθυπουργού συμπίπτει με την περίοδο που βρίσκονται στο κόκκινο οι συζητήσεις για την Προεδρία της Δημοκρατίας, θέση για την οποία φαίνεται πως ενδιαφερόταν ο ίδιος και η ισχυρή ομάδα του μέσα στη ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες iEidiseis.gr, ο κ. Σαμαράς αναμένεται να δώσει συνέντευξη σε έντυπο και εκεί θα τοποθετηθεί για την πρόταση του κ. Μητσοτάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας, από την οποία φαίνεται να μην είναι ικανοποιημένος. Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι ότι θα απουσιάζει από τη Βουλή όταν θα ψηφίζεται η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ερωτηματικό είναι τι θα κάνουν οι βουλευτές που πρόσκεινται στον πρώην Πρωθυπουργό. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι πίσω από την απουσία δεν κρύβεται κάποιο μήνυμα, αλλά προγραμματισμένο ταξίδι με την οικογένειά του.

Δείτε ακόμη

Απών ο Σαμαράς από την ψηφοφορία για την Σακελλαροπούλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις