Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ραούλ Μπράβο Κοβάσεβιτς: Πώς εμπλέκουν τον Ισπανό στην επίθεση τα σερβικά ΜΜΕ
ΕΛΛΑΔΑ

Ραούλ Μπράβο Κοβάσεβιτς: Πώς εμπλέκουν τον Ισπανό στην επίθεση τα σερβικά ΜΜΕ

Ραούλ Μπράβο Κοβάσεβιτς: Όπως αναφέρει η telegraf.rs, ένα από τα σενάρια που εξετάζονται από τις αρχές είναι η πιθανή εμπλοκή του Ραούλ Μπράβο πίσω από την επίθεση.

Ραούλ Μπράβο ΚοβάσεβιτςΣε αναζήτηση των υπευθύνων για την ένοπλη επίθεση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα πριν από 10 ημέρες, εξακολουθούν να βρίσκονται οι ελληνικές αρχές, οι οποίες ερευνούν από την πρώτη ημέρα την υπόθεση. Το νέο στοιχείο ωστόσο, έρχεται από την πατρίδα του «Νταρκογκόλ», τη Σερβία και περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση των πυροβολισμών κατά του 46χρονου πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος σώθηκε από θαύμα αποφεύγοντας με μια γρήγορη κίνηση τη σφαίρα. Όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα telegraf.rs χωρίς όμως να κατονομάζει τις πηγές της, ένα από τα σενάρια που εξετάζονται από τις αρχές είναι η πιθανή εμπλοκή του Ραούλ Μπράβο πίσω από την επίθεση.

Ο Ισπανός παλαίμαχος αμυντικός, ο οποίος κατηγορείται ως εγκέφαλος κυκλώματος που έστηνε αγώνες και ξέπλυνε μαύρο χρήμα, ήταν συμπαίκτης τη διετία 2007-2009 με τον Κοβάσεβιτς στον Ολυμπιακό και μάλιστα θεωρούνταν και καλοί φίλοι (καθότι αντίπαλοι επί πολλά χρόνια στο ισπανικό πρωτάθλημα). Σύμφωνα πάντα με την telegraf.rs ο Κοβάσεβιτς γνώριζε την… περίεργη δράση του παλιού του συμπαίκτη και ανέφερε αρκετές λεπτομέρειες, οι οποίες κατέρριπταν την υπερασπιστική γραμμή του Μπράβο και των υπολοίπων εμπλεκομένων, σε κοινό γνωστό τους από την Ισπανία, προκαλώντας έτσι την οργή του.

Ραούλ Μπράβο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον Ολυμπιακό:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις