Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διαμαρτυρία φοιτητών Υπουργείο Παιδείας: Για αξιολόγηση, διαγραφές και συνθήκες στα Πανεπιστήμια
ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρία φοιτητών Υπουργείο Παιδείας: Για αξιολόγηση, διαγραφές και συνθήκες στα Πανεπιστήμια

Διαμαρτυρία φοιτητών Υπουργείο Παιδείας: Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για την αξιολόγηση στα πανεπιστήμια, τις διαγραφές φοιτητών και τις συνθήκες που επικρατούν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Διαμαρτυρία φοιτητών Υπουργείο ΠαιδείαςΠερίπου 150 φοιτητές της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Παιδείας. Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για την αξιολόγηση στα πανεπιστήμια, τις διαγραφές φοιτητών και τις συνθήκες που επικρατούν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Πριν από λίγο συγκεντρώθηκαν μπροστά από την είσοδο του υπουργείου ζητώντας συνάντηση με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως ώστε να της μεταφέρουν τα αιτήματά τους.

Οι φοιτητές επιχείρησαν μάλιστα να εισβάλουν στο κτίριο από ένα μικρό άνοιγμα στην κεντρική πύλη και όταν επιχειρήθηκε να κλείσει φώναξαν «θέλετε νεκρό στην πόρτα του υπουργείου;», ενώ στη συνέχεια ορισμένοι ανέβηκαν πάνω στη συρόμενη πόρτα. Στο σημείο υπάρχουν δυνάμεις των ΜΑΤ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις