Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αικατερίνη Σακελλαροπούλου σπίτι: Το πρώτο τετ α τετ με τους δημοσιογράφους
ΕΛΛΑΔΑ

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου σπίτι: Το πρώτο τετ α τετ με τους δημοσιογράφους

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου σπίτι: Χαμογελαστή και ευδιάθετη αναχώρησε λίγο μετά τις 08:30 το πρωί από το σπίτι της στο Μεταξουργείο η κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου σπίτι: Ιδιαίτερα ευδιάθετη και φιλική αναχώρησε λίγο μετά τις 08:30 από την οικία της στην περιοχή του Μεταξουργείου η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Στο πρώτο τετ α τετ που είχε με τους δημοσιογράφους μετά την πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει το ύπατο πολιτειακό αξίωμα, αυτό της Προέδρου της Δημοκρατίας, η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Το μόνο που έκανε ήταν να παραπέμψει στις χθεσινές της δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Καλημέρα, ευχαριστώ θερμά. Δεν έχω καμία δήλωση, πέρα από όσα δήλωσα χθες», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Σακελλαροπούλου.

«Με την πρόταση αυτή τιμάται, στο πρόσωπό μου, τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η σύγχρονη Ελληνίδα», υπενθυμίζεται πως είχε δηλώσει χθες.Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι Ελληνίδα Δικαστής, που από τον Οκτώβριο του 2018, με πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Καλογήρου, βρίσκεται στη θέση της προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας. Υπήρξε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία του ΣτΕ και εφόσον εκλεγεί στην προεδρία της Δημοκρατίας, θα είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας.

Χαμογελαστή στο πρώτο «τετ α τετ» με τους δημοσιογράφους
Δείτε ακόμη

Η… κουλ και μοντέρνα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μέσα από το προφίλ της στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις