Αθήνα

°C

Κυριακή

20

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φερεντίνος – Πούμπουρας: Η πρώτη μέρα του ”Deal” και το σχόλιο για τις φάρσες του Σάββα
LIFESTYLE

Φερεντίνος – Πούμπουρας: Η πρώτη μέρα του ”Deal” και το σχόλιο για τις φάρσες του Σάββα

Φερεντίνος - Πούμπουρας: «Είχαμε πάντα σαν οδηγό στο τέλος το θύμα να γελάσει με την καρδιά του», είπε ο παρουσιαστής του Deal.

Φερεντίνος – Πούμπουρας: Ο Χρήστος Φερεντίνος επέστρεψε στα τηλεοπτικά του καθήκοντα με το «Deal». Ο παρουσιαστής μίλησε στις κάμερες για την πρώτη μέρα στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού, απάντησε πότε και αν θα επανέλθει το «Super Deal» ενώ ρωτήθηκε και ποια είναι η γνώμη του για τις νέες φάρσες του Σάββα Πούμπουρα. «Πάντα έχω άγχος την πρώτη μέρα. Ήταν αυτή η αναμονή, όχι τόσο για την διαδικασία όσο για το πως θα ξανασυνδεθούμε με τον κόσμο. Μόλις μπήκα όμως στο πλατό όλα λειτούργησαν πολύ ωραία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος παρουσιαστής του Alpha.

«Αυτό το τρίμηνο αναζωπύρωσε την επιθυμία του κόσμου για το Deal και αυτό φάνηκε από τις συμμετοχές που ήταν αντίστοιχες όπως πριν 4 χρόνια. Μου έλειπε το Deal γιατί είναι άμεση τηλεόραση. Δοκιμάσαμε ένα άλλο κόνσεπτ και έρχεται πάντα η σύγκριση μετά από ένα παιχνίδι που έχει αγαπηθεί πολύ. Δύσκολα ένα άλλο παιχνίδι μπορεί να λειτουργήσει αμέσως, θέλει χρόνο. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να κάνω παύση, στο δεύτερο μισό της σεζόν, ήταν δεδομένο ότι κάτι θα κάνουμε στη ζώνη 6 με 7. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει και το Super Deal! Είχε συζητηθεί για φέτος αλλά ήρθαν γενικότερα τα… πάνω κάτω», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του Alpha.

Η πρεμιέρα του Deal

Φερεντίνος για Πούμπουρα: «Δεν είναι μόνο θέμα ορίων»

Όσον αφορά στο νέο πρότζεκτ με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα, ο Χρήστος Φερεντίνος τόνισε ότι «οι τηλεοπτικές φάρσες ξεκίνησαν με τον Βλάση Μπονάτσο και της συνέχισα εγώ με επιτυχημένο τρόπο. Όλα τα πράγματα δεν είναι μόνο θέμα ορίων αλλά γούστου, καλαισθησίας και πως προστατεύεις τον άλλο ώστε να μην εκτεθεί. Εκεί οριοθετείς την κατάσταση. Τα όρια μπαίνουν στο να προστατεύσεις το θύμα της φάρσας. Κι εμείς κάποιες φορές ίσως είχαμε φανεί ακραίοι αλλά είχαμε πάντα σαν οδηγό στο τέλος το θύμα να γελάσει με την καρδιά του» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Χρήστος Φερεντίνος: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις