Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γωγώ Γαρυφάλλου γέννησε: Έγινε μαμά για πρώτη φορά
LIFESTYLE

Γωγώ Γαρυφάλλου γέννησε: Έγινε μαμά για πρώτη φορά

Γωγώ Γαρυφάλλου γέννησε: «Μωρό μου καλώς ήρθες. Σ’ αγαπώ πολύ», σχολίασε στην πρώτη της ανάρτηση.

Γωγώ Γαρυφάλλου γέννησε: Φέτος είναι η χρονιά της καθώς το 2020 μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για εκείνη. Ο λόγος για την Γωγώ Γαρυφάλλου, που έγινε για πρώτη φορά μανούλα! Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Κυριάκος Χατζηδιαμαντής απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Την αποκάλυψη του ευχάριστου γεγονότος έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Μωρό μου καλώς ήρθες. Σ’ αγαπώ πολύ», σχολίασε στην πρώτη ανάρτηση που έκανε νωρίς το πρωί της Τρίτης, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της. Η νεογέννητη πρόκειται να ονομαστεί Αλίκη – Καλλιόπη.

https://www.instagram.com/p/B7SiRyHg57h/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

Σας ευχαριστω τοσο πολυ

A post shared by gwgoulini (@gogo_garyfallou) on

Γωγώ Τριανταφύλλου: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Υπενθυμίζεται πως, το αγαπητό σε όλους «Γωγουλίνι»  είχε δημοσιεύσει παλιότερα στο λογαριασμό της μία φωτογραφία στο Instagram μία ανάρτηση με την οποία  ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία με το υπερηχογράφημα του μωρού της, γράφοντας στη λεζάντα: «Το παιδάκι μου. Σε περιμένω ζωή μου. Αγγελουδάκι μου γλυκό… σε λατρεύει η μανούλα σου».

https://www.instagram.com/p/B1oJlF0Ix1e/?utm_source=ig_embed

Γωγώ Τριανταφύλλου γάμος

Η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής του Open «Kαλοκαίρι #not» ανακοίνωσε τον γάμο της και μάλιστα δεν δίστασε να κάνει live πρόβα νυφικού.

«Με τον Κυριάκο πηγαίναμε σχολείο μαζί. Με περνάει δυόμιση χρόνια. Ήταν ο Δον Ζουάν του σχολείου. Δεν είχαμε ανταμώσει ποτέ και μετά από πολλά χρόνια με έκανε add στο Facebook. Δεν υπάρχει πρόταση γάμου. Με το που βρεθήκαμε με τον Κυριάκο ξέραμε ότι ο ένας είναι το ολόκληρου του άλλου. Αν ο μέλλοντας σύζυγός μου δεν ήταν και λίγο νούμερο δεν θα τον παντρευόμουν. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Με μεγάλη χαρά μετά τον γάμο άμα έρθει καλώς να ‘ρθει», είχε δηλώσει στην κάμερα.

https://www.instagram.com/p/B0f69BQItFV/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B0f7DzBo5bm/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B0f7SxooK7o/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις