Αθήνα

°C

Κυριακή

16

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπόρις Τζόνσον κιλά: Η επιθυμία του να χάσει βάρος χωρίς να γίνει βίγκαν
ΚΟΣΜΟΣ

Μπόρις Τζόνσον κιλά: Η επιθυμία του να χάσει βάρος χωρίς να γίνει βίγκαν

Μπόρις Τζόνσον κιλά: Ο ίδιος αποκάλυψε τη μεγάλη αδυναμία που έχει στο τυρί.

Μπόρις Τζόνσον κιλά: Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι στόχος του για το 2020 είναι να χάσει βάρος, αλλά δεν θέλει να υιοθετήσεις την τάση του «Veganuary» -τη δημοφιλή πρακτική του να γίνεται κάποιος βίγκαν τον Ιανουάριο- καθώς αυτό θα θέλει ιδιαίτερο συντονισμό. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε τη μεγάλη αδυναμία που έχει στο τυρί, λέγοντας ότι «το είχα σκεφθεί αλλά απαιτεί πολλή συγκέντρωση. Πραγματικά υποκλίνομαι στους βίγκαν που μπορούν να το διαχειριστούν. Δεν μπορείς να φας τυρί εάν είσαι βίγκαν. Είναι απλά έγκλημα προς τους… λάτρεις των τυριών».

Ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι η κυβέρνηση εξετάζει την περίπτωση μιας καμπάνιας συγκέντρωσης χρημάτων (crowdfunding) προκειμένου να μπορέσει η καμπάνα του Μπιγκ Μπεν να σημάνει στις 31 Ιανουαρίου, την ημέρα που η χώρα πρόκειται να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η καμπάνα των 13,7 τόνων μένει κατά βάση σιωπηλή από το 2017 καθώς συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης στον Πύργο Ελιζαμπεθ όπου βρίσκεται, ενώ έχει σημάνει σε σημαντικές μόνο περιπτώσεις όπως οι εορτασμοί της Πρωτοχρονιάς.

Μπόρις Τζόνσον για Megxit

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι ένα από τα βασικά προβλήματα είναι ότι θα κοστίσει 500.000 λίρες για να σημάνει το Μπιγκ Μπεν στις 23.00 (τοπική ώρα) στις 31 Ιανουαρίου, τη στιγμή όπου επίσημα θα λάβει χώρα το Brexit, αλλά ότι εξετάζεται εάν ο κόσμος μπορεί να προσφέρει χρήματα για να καλυφθεί το κόστος αυτό. «Εργαζόμαστε, ωστόσο, σε ένα σχέδιο ώστε ο κόσμος να μπορεί να δώσει τον οβολό του για να σημάνει το Big Ben», δήλωσε ο Τζόνσον σε συνέντευξή του στο BBC.

Παράλληλα, είπε ότι δεν έχει καμία αμφιβολία πως η βασιλική οικογένεια θα διευθετήσει τα προβλήματά της αφού η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε τις ευλογίες της στον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. «Είμαι ένθερμος υποστηρικτής, σίγουρα της βασίλισσας και της βασιλικής οικογένειας ως περιουσιακού στοιχείου για τη χώρα μας», δήλωσε ο Τζόνσον. «Είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα το διευθετήσουν, και ξέρετε τι πιστεύω, πιθανόν θα το διευθετήσουν ευκολότερα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο από εμένα για αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις