Αθήνα

°C

Τρίτη

21

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κουκάκι κατάληψη: Νέο βίντεο από τα επεισόδια – “Ρε μ@@@κες έχετε χαλάσει 300.000 ευρώ”
ΕΛΛΑΔΑ

Κουκάκι κατάληψη: Νέο βίντεο από τα επεισόδια – “Ρε μ@@@κες έχετε χαλάσει 300.000 ευρώ”

Κουκάκι κατάληψη: Νέο αποκαλυπτικό – για τα όσα έλαβαν χώρα – βίντεο από την επιχείρηση της αστυνομίας στην κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Κουκάκι κατάληψη: Νέα βίντεο από τη δράση των αντιεξουσιαστών στο Κουκάκι έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σε βίντεο που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ ακούγονται οι καταληψίες της Παναιτωλίου να φωνάζουν στους αστυνομικούς: «Φύγετε ρε μ@@@κες, φύγετε. Εχετε μαζευτεί 1000 άτομα στο σπίτι μας. Τι δουλειά έχετε;», φώναζε αντιεξουσιαστής από την κατάληψη της οδού Παναιτωλίου στο Κουκάκι.

«Ρε μ@@@κες έχετε χαλάσει 300.000 ευρώ. Φύγετε από εδώ. Είναι το σπίτι μας. Τι δεν καταλαβαίνετε; Φύγετε. Θέλουμε να ζήσουμε», φώναζε καταληψίας προς τις αστυνομικές δυνάμεις, όπως ακούγεται σε νέο βίντεο. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εκκένωσης της κατάληψης της οδού Παναιτωλίου στο Κουκάκι, οι καταληψίες πετούσαν μπογιές και πέτρες στους αστυνομικούς, οι οποίοι ανέβηκαν με σκάλα στην ταράτσα της κατάληψης από την πίσω πλευρά του κτιρίου.

Πέτρες στα κεφάλια των ΜΑΤ

Οι άγνωστοι, που ανακατέλαβαν το κτήριο στη Ματρόζου, στα βίντεο που δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία αποτυπώνονται να ρίχνουν όγκους από πέτρες, τσιμεντόλιθους ακόμη και έπιπλα στα κεφάλια των αστυνομικών. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν συνολικά 20 συλλήψεις. «Παρών» στη διαδικασία της επιχείρησης ήταν εισαγγελέας, ο οποίος, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει προσωπικά την ένταση των επιθέσεων στους αστυνομικούς.

Χαρακτηριστικό των σκηνών που έλαβαν χώρα στην Ματρόζου, είναι ότι στο τέλος της επιχείρησης οι στολές που φορούσαν οι αστυνομικοί είχαν αλλάξει χρώμα, καθώς οι κουκουλοφόροι πετούσαν πάνω τους κουβάδες με μπογιές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις