Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έπεσε από το μπαλκόνι: Γυναίκα στα Τρίκαλα βρέθηκε στο κενό από τον τρίτο όροφο νοσοκομείου
ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσε από το μπαλκόνι: Γυναίκα στα Τρίκαλα βρέθηκε στο κενό από τον τρίτο όροφο νοσοκομείου

Έπεσε από το μπαλκόνι: Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο μπαλκόνι του νοσοκομείου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό.

Έπεσε από το μπαλκόνι: Συναγερμός στο νοσοκομείο Τρικάλων – Γυναίκα έπεσε στο κενό, άγνωστη η κατάστασή της

Τεράστια αγωνία επικρατεί στο νοσοκομείο Τρικάλων για την τύχη μιας γυναίκας που έπεσε πιθανόν από τον τρίτο όροφο του κτιρίου. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πρόκειται για γυναίκα 38 χρονών που βρέθηκε εκεί για επίσκεψη. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr η 38χρονη βρισκόταν στο μπαλκόνι του νοσοκομείου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σοβαρά τραυματισμένη. Στην περιοχή έσπευσαν και άντρες της αστυνομίας οι οποίοι διερευνούν το περιστατικό.

Από την πλευρά του το Tv10.gr, υποστηρίζει ότι η πτώση μπορεί να έγινε από τον 4ο όροφο. Ωστόσο – χωρίς να επιβεβαιώνεται- ένα πάνελ σε ημιώροφο ανέκοψε την πτώση της γυναίκας, κάτι που απέτρεψε τα χειρότερα. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η 38χρονη γυναίκα είχε επισκεφθεί το Νοσοκομείο, καθώς νοσηλεύεται ο πατέρας της, και φημολογείται πως ζαλίστηκε και βρέθηκε στο κενό.

Περισσότερα σε λίγο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις