Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπα Άρης: Ανακοίνωση για τη ρατσιστική επίθεση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπα Άρης: Ανακοίνωση για τη ρατσιστική επίθεση

Μπα Άρης: Στον Άρη ήταν έξαλλοι όχι μόνο με την συγκεκριμένη συμπεριφορά, αλλά και με τον Καραντώνη που γρήγορα θέλησε να συνεχίσει το ματς.

Μπα Άρης: Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Άρης, ύστερα από τη ρατσιστική επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή της, Αμπού Μπα. Ο αγώνας της ΑΕΛ με τον Άρη βρισκόταν στο 85′, όταν υπήρξε μια ακόμα διακοπή. Μια διακοπή γιατί ο Αμπού Μπα πήγε προς το μέρος του Καραντώνη τονίζοντας πως έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από φιλάθλους των «βυσσινί». Ο Γάλλος μέσος ήταν φανερά εκνευρισμένος, ενώ και οι συμπαίκτες του φώναζαν στον διαιτητή για την ενέργεια αυτή, με τον Ντιγκινί μετά στις δηλώσεις του να κάνει λόγο για ντροπή και τον Ρόουζ για καταστροφή.

Στον Άρη ήταν έξαλλοι όχι μόνο με την συγκεκριμένη συμπεριφορά, αλλά και με τον Καραντώνη που γρήγορα θέλησε να συνεχίσει το ματς. Έτσι σήμερα, οι «κίτρινοι» εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση ώστε να υπερασπιστούν τον ποδοσφαιριστής τους. Αναλυτικά: «Θύμα χυδαίας ρατσιστικής επίθεσης έπεσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Α.Ε.Λ. ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Αμπού Μπα, από κάποιους ανεγκέφαλους.

Νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό για αυτές τις συμπεριφορές που προσβάλουν το ποδόσφαιρο και την ανθρώπινη ύπαρξη. Ελπίζουμε οι υγιείς φίλαθλοι να τους βρουν και να τους απομονώσουν. Δεν έχουν θέση σε κανένα γήπεδο. Αμπού Μπα, αγνόησέ τους… Αξίζουν μόνο την περιφρόνησή σου. Όλοι εμείς είμαστε στο πλευρό σου…».

Το περιστατικό:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις