Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Λάνθιμος Gucci: Η καμπάνια που σκηνοθέτησε, θυμίζει ταινία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λάνθιμος Gucci: Η καμπάνια που σκηνοθέτησε, θυμίζει ταινία

Λάνθιμος Gucci: Το μήνυμα εν τέλει είναι η έννοια της ελευθερίας και ο Γιώργος Λάνθιμος την μετέφερε ευφυώς στο βασίλειο του σουρεαλισμού.

Λάνθιμος Gucci: Στον Γιώργο Λάνθιμο ανέθεσε την νέα καμπάνια του ο οίκος Gucci με αφορμή την κολεξιόν για την Ανοιξη Καλοκαίρι 2020 και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ο Έλληνας σκηνοθέτης για τον οποίο μιλάει όλος ο κόσμος έχει δημιουργήσει ένα εντελώς διαφορετικό βίντεο όπου οι πρωταγωνιστές είναι άλογα και οι ανθρώπινοι φίλοι τους, όπως περιγράφει στη λεζάντα του βίντεο στο instagram.

Πραγματικά, είναι να σαν βλέπεις κομμάτι από ταινία του Λάνθιμου, του Έλληνα σκηνοθέτη που κάνει σπουδαία καριέρα διεθνώς.

 

Γιώργος Λάνθιμος: Γιορτές στην Ελλάδα

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης, Γιώργος Λάνθιμος, παρά το φορτωμένο του επαγγελματικό πρόγραμμα, πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό του, αλλά και για την οικογένειά του, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του.

Τα φετινά Χριστούγεννα, ο Γιώργος Λάνθιμος εθεάθη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κέντρο της πρωτεύουσας σε μια χαλαρή βόλτα. Ο ίδιος έδειχνε ν’ απολαμβάνει την ημέρα του μαζί με έναν φίλο του με τον οποίο μπήκαν σε καφετέρια της περιοχής για να απολαύσουν τον καφέ τους. Η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τον βραβευμένο σκηνοθέτη και δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράσει την αγάπη του και την υποστήριξή του στη χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο βρετανικός Independent δημοσίευσε τη λίστα με τις 40 καλύτερες ταινίες από το 2010 έως και το 2019. H λίστα περιλαμβάνει και τον «Κυνόδοντα» (2009), την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου. Η ταινία απέσπασε πολλές διακρίσεις και βραβεία σε διεθνή φεστιβάλ, ενώ υπήρξε υποψήφια για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας στην 83η απονομή των βραβείων το 2011.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις