Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Βαρουφάκης: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση – «Δεν συζητήσαμε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Βαρουφάκης: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση – «Δεν συζητήσαμε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

Μητσοτάκης - Βαρουφάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε, όπως και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ηγέτες, μια αμηχανία στην επιθετικότητα του κ. Τραμπ»

Μητσοτάκης – Βαρουφάκης: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γιάννη Βαρουφάκη στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή. «Θεωρούμε λάθος τη συνάντηση με τον Τραμπ στη συγκεκριμένη συγκυρία. Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε, όπως και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ηγέτες, μια αμηχανία στην επιθετικότητα του κ. Τραμπ. Μας βάζουν σε μια διαδικασία αποανάπτυξης. Γιατί η πραγματική ανάπτυξη δεν θα έρθει από τα τρυπάνια, ή τις εξορύξεις».

Συμπληρώνει ακόμα ότι: «Ο πρωθυπουργός μου παρέθεσε τις βασικές αρχές του νομοσχεδίου για τον εκλογικό νόμο. Διαφωνήσαμε με την ενισχυμένη αναλογική… Δεν συζητήσαμε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε στις κάμερες λίγη ώρα μετά ο κ. Βαρουφάκης. Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 ήταν και η τελευταία για σήμερα, ενώ οι επαφές του με τους πολιτικούς αρχηγούς θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα, όταν και θα συναντηθεί με τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Συνάντηση Μητσοτάκη – Βαρουφάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις