Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πυροβολισμοί σε σχολείο – Μεξικό: 12χρονος σκότωσε την δασκάλα του και αυτοκτόνησε
ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβολισμοί σε σχολείο – Μεξικό: 12χρονος σκότωσε την δασκάλα του και αυτοκτόνησε

Πυροβολισμοί σε σχολείο - Μεξικό: Έξι οι τραυματίες από την επίθεση του 12χρονου μέσα σε αίθουσα σχολείου στο Μεξικό.

Πυροβολισμοί σε σχολείο Μεξικό: Μακελειό στο Μεξικό το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα), όταν ένας 12χρονος μαθητής ξεκίνησε να πυροβολεί μέσα στην αίθουσα του σχολείου του. Σκότωσε την καθηγήτριά του και τραυμάτισε συμμαθητές του, πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του κι αυτοκτονήσει. Το επεισόδιο  με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στην πόλη Τορεόν και τραυματίστηκαν έξι άτομα ¦μαθητές και καθηγητές), σύμφωνα με τοπικές αναφορές.

Σύμφωνα με αναφορές στα τοπικά μέσα, που επιβεβαιώθηκαν από το τοπικό υπουργείο Δημόσιας Ασφαλείας, ένας 12χρονος ήταν εκείνος που μπήκε σε αίθουσα του σχολείου, κρατώντας όπλα κι άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Τα πρώτα πλάνα που κυκλοφόρησαν, παρουσιάζουν ανήσυχους γονείς να βρίσκονται έξω από το σχολείο και να ζητούν να ενημερωθούν για την κατάσταση των παιδιών τους. Το σχολείο εκκενώθηκε μετά το περιστατικό, λίγο μετά τις 9 το πρωί (τοπική ώρα).

Μαθητής σκότωσε την δασκάλα του: Αναζητούνται οι γονείς του

Στο σχολείο έφτασε κι ο δήμαρχος της πόλης Τορεόν, που ζήτησε συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων, ενώ τόνισε πως ο ανήλικος δράστης εισήλθε στο σχολείο με δυο όπλα. Επιπλέον, ανέφερε πως το παιδί ζούσε με τη γιαγιά του, ενώ οι γονείς του αναζητούνται.

Δείτε ακόμα

Φρίκη στην Ρωσία: Αυτός είναι ο ύποπτος που έκανε τα «καψόνια» στον δολοφόνο οκτώ στρατιωτών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις