Αθήνα

°C

Πέμπτη

05

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 53: Τι θα δούμε σήμερα, Πέμπτη (9/1)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 53: Τι θα δούμε σήμερα, Πέμπτη (9/1)

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 53: Η Ελένη παλεύει με τα αισθήματά της για τον Κυπραίο, ενώ ο Νέστορας παίρνει τη μεγάλη απόφαση.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 53: Θεσσαλικός Κάμπος 1958. Τρεις αδελφές. Ένας καταναγκαστικός γάμος. Ένας βιασμός. Ένας φόνος κι ένα μεγάλο μυστικό στην σειρά Άγριες Μέλισσες. Στο σημερινό επεισόδιο, ο Λάμπρος αποφασίζει να δεχτεί τους όρους της Θεοδοσίας. Πρακτικά αυτό σημαίνει να μείνει μακριά απ’ την Ελένη, κάνοντας έτσι μια καινούρια αρχή στον γάμο τους. Παράλληλα, η Ελένη παλεύει με τα αισθήματά της για τον Κυπραίο, ενώ ο Νέστορας παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Θα ξεμπροστιάσει τον Κυπραίο στην Ελένη ή θα του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία; Την ίδια ώρα, ο Δούκας όχι μόνο δεν παραδέχεται στην Ανέτ πως άλλαξε τη διαθήκη του πατέρα τους αλλά την εκβιάζει και μ’ ένα ένοχο μυστικό της.

Η Ασημίνα συνεχίζει να δέχεται την οργή και τις προσβολές απ’ τα περισσότερα μέλη της οικογένειας Σεβαστού ενώ ένας τσακωμός του Νικηφόρου και του Κωνσταντή θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο του Νικηφόρου. Η Δρόσω θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Νικηφόρο ενώ η απόφαση για την απαλλοτρίωση είναι πλέον οριστική. Όμως, η Ελένη παίρνει ξαφνικά μια παράτολμη απόφαση για την βιομηχανική ζώνη, προκαλώντας την οργή του Τόλλια αλλά και ολόκληρου του χωριού. Μόνη εναντίον όλων.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 53: Το τρέιλερ σήμερα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις