Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φωτιές Αυστραλία – μοντέλο: 20χρονη πουλάει γυμνές της φωτογραφίες για τους πυρόπληκτους
ΚΟΣΜΟΣ

Φωτιές Αυστραλία – μοντέλο: 20χρονη πουλάει γυμνές της φωτογραφίες για τους πυρόπληκτους

Φωτιές Αυστραλία - μοντέλο: Η Κάιλεν Γουόρντ υπολογίζεται ότι έχει συγκεντρώσει 700.000 δολάρια από τις 3 Ιανουαρίου οπότε και ξεκίνησε την καμπάνια.

Φωτιές Αυστραλία – μοντέλο: Το ποσό των 700.000 δολαρίων για την Αυστραλία που δοκιμάζεται από φονικές πυρκαγιές υπολογίζει ότι έχει συγκεντρώσει το μοντέλο Κάιλεν Γουόρντ πουλώντας γυμνές της φωτογραφίες σε κάθε ένα άτομο που υπόσχεται να δώσει 10 δολάρια ή περισσότερα σε μια από τις οργανώσεις που η ίδια έχει επιλέξει. Η κίνηση της αυτή, ωστόσο, δεν έγινε δεκτή με θετικό τρόπο από το Instagram, το οποίο μπλόκαρε τον λογαριασμό της, επικαλούμενο τον κανονισμό του που απαγορεύει τις γυμνές αναρτήσεις.

Το 20χρονο μοντέλο από την Καλιφόρνια ξεκίνησε την ιδιαίτερή της καμπάνια στις 3 Ιανουαρίου και ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Καραϊβική. «Εγώ η ίδια έκανα δωρεά 1.000 δολαρίων. Είχα έναν αριθμό περίπου 30.000 followers και σκέφτηκα ότι αρκετοί θα διάβαζαν την προσφορά μου προκειμένου να κάνουν δωρεές για τις πυρκαγιές» δήλωσε στον Guardian της Αυστραλίας. Το πρωί της περασμένης Παρασκευής η Γουόρντ ανήρτησε στο Twitter μια γυμνή φωτογραφία και μέχρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 7.000 δολάρια. «Το επόμενο πρωί ξύπνησα και είχα γίνει viral καθώς πλημμύρισα με μηνύματα με αποτέλεσμα να φτάσουν οι προσφορές τα 100.000 δολάρια πριν να το σκεφτώ» προσθέτει.

Η αρχική ανάρτηση έχει αναπαραχθεί 77.000 φορές με το 20χρονο μοντέλο να αλλάζει την ονομασία του λογαριασμού της σε «γυμνή φιλάνθρωπος» (Naked Philanthropist) υποστηρίζοντας ότι «δεν φοράνε μπέρτα όλοι οι ήρωες». Όπως εξηγεί αυτό που κάνει είναι να προσφέρει στους ανθρώπους αυτό που ήδη περίμεναν από εμένα, καθώς η Γουόρντ είναι μοντέλο με γυμνές φωτογραφίσεις από τον Αύγουστο του 2019. “Ήδη χρησιμοποιώ τον λογαριασμό μου στο Twitter για βγάλω χρήματα πουλώντας γυμνές φωτογραφίες. Έχω μια βάση πιστών οπαδών οι οποίοι αγοράζουν τις φωτογραφίες και έτσι πληρώνω τους λογαριασμούς μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις