Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χοψονίδου – Θεοφάνεια: Έγκυος στο μήνα της βούτηξε για τον Σταυρό
LIFESTYLE

Χοψονίδου – Θεοφάνεια: Έγκυος στο μήνα της βούτηξε για τον Σταυρό

Χοψονίδου - Θεοφάνεια: Αν και διανύει τις τελευταίες ημέρες της 6ης εγκυμοσύνης της, θέλησε και φέτος να τηρήσει το έθιμο των Θεοφανείων μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά της.

Χοψονίδου – Θεοφάνεια: Η εγκυμονούσα Ολυμπία Χοψονίδου, δεν πτοήθηκε από το κρύο και βούτηξε στα παγωμένα νερά της Βουλιαγμένης για να πιάσει τον σταυρό. Η σύζυγος του γνωστού μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το έκτο τους παιδί, αψήφησε τις χαμηλές θερμοκρασίες και μπήκε στη θάλασσα τηρώντας το έθιμο των Θεοφανείων με τον αγιασμό των υδάτων. Η Ολυμπία Χοψονίδου, μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές με την οικογένειά της. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, ανέβασε στιγμιότυπα από την κοπή της βασιλόπιτας.

Σήμερα, η Σταρ Ελλάς 2006 η ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε μέσα στο νερό, φορώντας μια ολόσωμη μαύρη φόρμα, να κρατά τον σταυρό. «Χρόνια πολλά!! Καλή Φώτιση με Υγεία!! #2020», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας. Μάλιστα, όπως μας ενημερώνει, εκείνη την ώρα η θερμοκρασία ήταν μόλις 6 βαθμοί Κελσίου. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ατρόμητη Ολυμπία Χοψονίδου, βουτά στα παγωμένα νερά τα Θεοφάνεια, καθώς και πέρσι είχε βουτήξει με τους γιους της. Είναι μια παράδοση που της αρέσει να τηρεί κάθε χρόνο με τα παιδιά της.

Δείτε ακόμη:

Έντονη χιονόπτωση στον Υμηττό – Στο “πόδι” ο κρατικός μηχανισμός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις