Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξανδράκη σεξουαλική παρενόχληση: Η Δήμητρα για την σχέση της και το 2019
LIFESTYLE

Αλεξανδράκη σεξουαλική παρενόχληση: Η Δήμητρα για την σχέση της και το 2019

Αλεξανδράκη σεξουαλική παρενόχληση: Ήταν στην πρώτη της δουλειά που μοίραζε φυλλάδια στον δρόμο.

Αλεξανδράκη σεξουαλική παρενόχληση: Στο «Πρωινό» και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Αλεξανδράκη. «Πήρα πολλά μαθήματα μέσα στο 2019 με έντονες στιγμές. Θυμάμαι την πρώτη μου δουλειά που μοίραζα φυλλάδια στον δρόμο. Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον προϊστάμενό μου που ήταν 40 χρόνια μεγαλύτερος. Από τα νεύρα μου τότε, περπάτησα από το Περιστέρι μέχρι την Πετρούπολη για να γυρίσω σπίτι μου και να πω στη μητέρα μου τι είχε συμβεί» εξήγησε το γνωστό μοντέλο.

Επιπλέον αναφέρθηκε στο επικείμενο «My Style Rocks», εξηγώντας: «Δεν θα με δείτε σύντομα στο “My Style Rocks”, ίσως να υπάρξει ένας ρόλος έκπληξη. Η Κατερίνα Στικούδη για μένα είναι ένα είδωλο».

Αλεξανδράκη σεξουαλική παρενόχληση: Η συνέντευξή της
Αλεξανδράκη σχέση: Full ερωτευμένη με τον Δημήτρη Μηλιώνη

Είναι ερωτευμένη, είναι ευτυχισμένη και δεν το κρύβει! Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι στα πολλά «μέλια» με τον αγαπημένο της Δημήτρη Μηλιώνη και από τότε που ξανάσμιξαν είναι too much διαχυτικοί, χωρίς να δίνουν μία για τα αδιάκριτα βλέμματα. Σε πρόσφατη βραδινή έξοδό τους στο κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο Πάνος Μουζουράκης με τον Χρήστο Μάστορα το γνωστό μοντέλο και ο επιχειρηματίας τράβηξαν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων με τα φλογερά φιλιά τους.

Με σούπερ μίνι, ψηλοτάκουνα πέδιλα, βελούδινο σακάκι και γούνα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη σκόρπισε εγκεφαλικά στους θαμώνες, ωστόσο εκείνη δεν είχε μάτια παρά μόνο για τον αγαπημένο της. Με το κέφι στα «κόκκινα» και το ποτό να ρέει άφθονο, το ζευγάρι σαν τα… πιτσουνάκια δεν χώρισε ούτε ένα λεπτό, μέχρι που έφυγε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις