Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χιόνια τώρα Αττική: Το έστρωσε στα Βόρεια Προάστια
ΕΛΛΑΔΑ

Χιόνια τώρα Αττική: Το έστρωσε στα Βόρεια Προάστια

Χιόνια τώρα Αττική: Χιόνια πέφτουν και στον Υμηττό όπου διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, σύμφωνα με την αστυνομία, στην περιοχή Καλοπούλα.

Χιόνια τώρα Αττική: Μπορεί η κακοκαιρία Ηφαιστίων να μην έφερε χιόνι στο κέντρο και στα νότια της Αθήνας, όμως στα βόρεια προάστια το έχει στρώσει. Στον Διόνυσο, στην Πεντέλη αλλά και δυτικότερα, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και στα Βίλλια, υπάρχει χιονόστρωση. Στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του Αγίου Πέτρου έως το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλης 414 η Τροχαία διέκοψε την κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Χιόνια πέφτουν και στον Υμηττό όπου διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, σύμφωνα με την αστυνομία, στην περιοχή Καλοπούλα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Κατσιμιδίου προς την Ιπποκράτειο Πολιτεία (από το ύψος του εστιατορίου Θέα), καθώς και από το 5ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα και από το 27ο χλμ της ίδιας οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην περιοχή Κάζα.

Βίντεο:
Μισό μέτρο χιόνι στα Βίλια

Στα Βίλια το χιόνι έφτασε τους 50 πόντους καθώς ο Ηφαιστίων συνάντησε την Ζηνοβία.

Δείτε ακόμη:

Έντονη χιονόπτωση στον Υμηττό – Στο “πόδι” ο κρατικός μηχανισμός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις