Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τομ Χανκς – Ελλάδα: Το «ευχαριστώ» της Ρίτα Γουίλσον
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τομ Χανκς – Ελλάδα: Το «ευχαριστώ» της Ρίτα Γουίλσον

Τομ Χανκς - Ελλάδα: «Ευχαριστώ Ελλάδα για την τιμητική πολιτογράφηση του Τομ Χανκς. Πραγματικά μας τιμήσατε», έγραψε η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του διάσημου ηθοποιού.

Τομ Χανκς – ΕλλάδαΤο δικό της «ευχαριστώ» για την τιμητική πολιτογράφηση του συζύγου της, Τομ Χανκς, από την Ελλάδα, έστειλε μέσω Instagram η Ρίτα Γουίλσον. Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ έχει παντρευτεί με τη Ρίτα Γουίλσον (ελληνικής καταγωγής από την πλευρά της μητέρας της, η οποία ονομαζόταν Δωροθέα) και διακρίνεται για το φιλανθρωπικό του έργο. Εδώ και πολλά χρόνια ο Τομ Χανκς περνάει τα καλοκαίρια του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο, όπου το ζευγάρι έχει σπίτι.

«Ευχαριστώ Ελλάδα για την τιμητική πολιτογράφηση του Τομ Χανκς. Πραγματικά μας τιμήσατε», έγραψε η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του διάσημου ηθοποιού. Σημειώνει επίσης ότι η φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή είναι από το όμορφο Αιγαίο.

Δείτε το ποστ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thank you, Greece, for the Honorary Citizenship along with @tomhanks We truly are honored!!! Photo taken in the beautiful Aegean Sea. #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις