Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ντάνος Εζέλ: Ο λόγος που δεν έγινε το σίριαλ
LIFESTYLE

Ντάνος Εζέλ: Ο λόγος που δεν έγινε το σίριαλ

Ντάνος Εζέλ: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε τους λόγους που δεν έγινε τελικά το σίριαλ «Εζέλ», στο οποίο θα συμμετείχε.

Ντάνος Εζέλ: Συνέντευξη στη «Νέα Σελίδα» παραχώρησε ο Ντάνος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αιτία για την οποία δεν «προχώρησε» η ιδέα της ελληνική μεταφορά του σίριαλ «Εζέλ». «Ο κοινός παρανομαστής σε αυτά τα δύο projects είναι ο Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος είναι παραγωγός. Με τον κ. Καραγιάννη συζητούσαμε όντως από πέρσι για το «Εζέλ», το οποίο όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν. Έτσι, μου πρότεινε να κάνω ένα μεγάλο γκεστ είκοσι επεισοδίων στο «Αν ήμουν πλούσιος». Όντως το καλοκαίρι είχαν γίνει συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, αλλά παρόλο που ήταν κοντά στη συμφωνία δεν προχώρησε. Στη συνέχεια ενδιαφέρθηκαν άλλα δύο κανάλια για το «Εζέλ». Από την στιγμή όμως που δεν υπάρχει γραπτή συμφωνία δεν μπορώ να πω το πότε θα προβληθεί και από ποιον σταθμό.

Εμένα μου προτάθηκε ο ρόλος. Όλα τα υπόλοιπα αφορούν την εταιρία παραγωγής, οπότε αρμόδιος για να απαντήσει σε αυτό είναι ο κ. Καραγιάννης. Ήταν τιμή για εμένα να μου προτείνουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία καθημερινή σειρά, αλλά παράλληλα είναι και μεγάλη ευθύνη. Έχω εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη και στον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη που μου έκαναν την πρόταση. Βέβαια, πρέπει να σου πω ότι είχαμε αρκετό καιρό μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Έχοντας λοιπόν μπροστά μας πέντε μήνες για να δουλέψουμε, μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αισθανόμουν πιο ασφαλής».

Τι ανέφερε ρεπορτάζ του Νοεμβρίου:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις