Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks 3 διαγωνιζόμενες: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στις παίκτριες
LIFESTYLE

My Style Rocks 3 διαγωνιζόμενες: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στις παίκτριες

My Style Rocks 3 διαγωνιζόμενες: Η εγγονή του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν ήδη «κλειδώσει» για το νέο κύκλο ριάλιτι μόδας.

My Style Rocks 3 διαγωνιζόμενες: Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι ετοιμασίες για τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» που αναμένεται να κάνει επίσημη πρεμιέρα τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου. Ως γνωστόν το νέο κύκλο του «My Style Rocks» θα παρουσιάσει η Κατερίνα Στικούδη, ενώ στην επιτροπή θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς, ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ελενα Χριστοπούλου. Την ίδια ώρα η συμμετοχή τριών παικτριών έχει «κλειδώσει». Πρόκειται για την αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν νικήτριας του περσινού «GNTM», Μαρία Καζαριάν, τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, το γνωστό μοντέλο που είχε συμμετάσχει και στο «Nomads 2», αλλά και την κολλητή φίλη και συνεταίρο της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη.

Ωστόσο στο φετινό ριάλιτι μόδας αναμένεται να συμμετάσχει και η Κιάρα Μαρκέζη. Η Κιάρα, η οποία είχε απορριφθεί από τις οντισιόν του «Greece’s Next Top Model» το 2018 λόγω των τατουάζ που έχει στο σώμα της είναι κόρη του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη.

https://www.instagram.com/p/B5qbXzEHHx2/?utm_source=ig_embed

Κιάρα Μαρκέζη: Είχε κοπεί από το GNTM

Η Κιάρα Μαρκέζη είναι η κοπέλα που στις οντισιόν του Next Top Model του 2018 είχε «κοπεί» από τους κριτές για τα τατουάζ που είχε. Όπως είχε πει τότε η Κιάρα Μαρκέζη: «Πήγα και με έκοψαν γιατί είχα τατουάζ. Είχα δύο “όχι”. Από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μου είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο, γιατί δεν έχω ούτε σώμα, ούτε πρόσωπο. Μου είπε ότι είμαι ωραία κοπέλα, αλλά δεν κάνω για μόντελινγκ. Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ, απλώς ήθελαν να αλλάξω τα μαλλιά μου… Καλύτερα που δεν με πήραν, γιατί θα είχα φύγει από μόνη μου. Ο τρόπος που φέρονται στα κορίτσια είναι απαράδεκτος. Είναι κοριτσάκια που έχουν όνειρα να γίνουν μοντέλα».

Στο βιογραφικό της η Κιάρα Μαρκέζη έχει πάντως συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές που την εμπιστεύτηκαν για να καλύψει fashion shows και καμπάνιες, ενώ στον λογαριασμό της στο Instagram μπορεί να τη δει κανείς σε ανατρεπτικές και σέξι πόζες.

https://www.instagram.com/p/B6oIdHwn6Sh/

https://www.instagram.com/p/BjSkNByg8sZ/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις