Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

15

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Λαμία: Μετωπική σύγκρουση στη Λαμίας – Δομοκού
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Λαμία: Μετωπική σύγκρουση στη Λαμίας – Δομοκού

Τροχαίο Λαμία: Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινούταν προς Δομοκό, έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Τροχαίο ΛαμίαΑπό θαύμα δεν υπήρξαν θύματα στη σύγκρουση που έγινε σήμερα κοντά στη διασταύρωση του “ICE”. Το τροχαίο έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο 2ο χλμ Λαμίας – Δομοκού, κοντά στη διασταύρωση του “ICE”. Η σύγκρουση των εμπλεκομένων αυτοκινήτων ήταν μετωπική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινούταν προς Δομοκό, έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο οδηγός του αγροτικού προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την σύγκρουση.

Τα δυο οχήματα χτύπησαν με δύναμη μετωπικά, με αποτέλεσμα οι δυο οδηγοί να χρειαστούν τη βοήθεια των πυροσβεστών και των ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ, που έσπευσαν στο σημείο. Την ώρα του τροχαίου ψιλόβρεχε και το οδόστρωμα ήταν πολύ ολισθηρό. Στα αυτοκίνητα δεν επέβαιναν άλλα άτομα και τους δυο τραυματίες οδηγούς παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις