Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μιλουτίνοφ τραυματισμός: Απανωτά τα «χτυπήματα» για Ολυμπιακό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μιλουτίνοφ τραυματισμός: Απανωτά τα «χτυπήματα» για Ολυμπιακό

Μιλουτίνοφ τραυματισμός: O Σέρβος υπέστη μερική ρήξη της πρόσθιας μοίρας του έξω πλαγίου συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής στο παιχνίδι με αντίπαλο την Φενέρ.

Μιλουτίνοφ τραυματισμόςΤίποτα δεν πάει καλά για τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Σαν να μην έφταναν οι απανωτές κακές εμφανίσεις στη Euroleague, οι ερυθρόλευκοι θα στερηθούν και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. O Σέρβος υπέστη μερική ρήξη της πρόσθιας μοίρας του έξω πλαγίου συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής στο παιχνίδι με αντίπαλο την Φενέρ. Ως εκ τούτου ο 25χρονος σέντερ αναμένεται να μείνει εκτός για σχεδόν όλο τον Ιανουάριο.

Πλέον τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος χωρίς τον Μιλουτίνοφ είναι ακόμα πιο δύσκολο να προλάβει το τρένο των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, το οποίο ήδη χρειάζεται τεράστια υπέρβαση για να φτάσει. Μέχρι στιγμής σε 16 αγώνες μετράει 11,1 πόντους και 9,1 ριμπάουντ, κατηγορία στην οποία βρίσκεται στην 1η θέση σε όλη την Ευρωλίγκα. Παράλληλα μετράει 20,1 βαθμούς μ.ο. στο PIR νούμερο που τον φέρνει στην 5η θέση της σχετικής λίστας.

Ο αγώνας που τραυματίστηκε ο Μιλουτίνοφ:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις