Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Deal Φερεντίνος 2020: Η ανάρτηση του τρέιλερ στο Instagram
LIFESTYLE

Deal Φερεντίνος 2020: Η ανάρτηση του τρέιλερ στο Instagram

Deal Φερεντίνος 2020: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο -ευρηματικό- trailer για το τηλεπαιχνίδι Deal που επιστρέφει στον Alpha.

Deal Φερεντίνος 2020: Μέσω instagram δημοσιοποίησε ο Χρήστος Φερεντίνος το -πραγματικά ευφάνταστο και καλογυρισμένο- trailer για το γνωστό τηλεπαιχνίδι Deal που θα παρουσιάζει από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, κάθε απόγευμα στον Alpha.
Σύμφωνα με το σενάριο, ο Χρήστος Φερεντίνος βρίσκεται σε ένα ακριβό εστιατόριο, σε ένα ρομαντικό γεύμα για δύο, καθισμένος απέναντι στο πρόσωπο που απευθύνεται, το οποίο δεν αποκαλύπτεται για πολύ ώρα.

«Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που σε βλέπω ξανά. Είχα ξεχάσει πόσο πολύ σου πάει το κόκκινο» ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής. «Ξέρεις από τότε που έφυγες, έχασα εντελώς τον ύπνο μου. Τίποτα δεν ήταν το ίδιο για μένα. Σε σκεφτόμουν συνέχεια. Σχεδόν εμμονικά. Έψαχνα διαρκώς να βρω έναν τρόπο να σε κάνω να γυρίσεις. Κανείς δεν περίμενε ότι εμείς οι δύο θα χωρίζαμε. Όλα αυτά όμως είναι παρελθόν. Επέστρεψες. Και δεν βλέπω την ώρα να ξαναζήσουμε απίστευτες συγκινήσεις, να μου ανοιχτείς και πάλι. Και να σου πω κάτι… Είσαι η καλύτερη συμφωνία που έκλεισα ποτέ».

View this post on Instagram

#deal #season4 @alphatv

A post shared by Christos Ferentinos (@ferentinos_christos) on

Deal Φερεντίνος 2020: «Πες κι εσύ κάτι όμως, όλη αυτή την ώρα εγώ μιλάω

Κάπου εκεί αποκαλύπτεται ο “συνδαιτημόνας” του, ένα κατακόκκινο πακέτο Deal, και ο Χρήστος Φερεντίνος συνεχίζει: «Πες κι εσυ κάτι όμως, όλη αυτή την ώρα εγώ μιλάω. Χαίρομαι που συμφωνούμε πραγματικά». Μέχρι που ακούγεται το κουδούνισμα ενός τηλεφώνου. Ο σερβιτόρος μεταφέρει τη συσκευή κοντά και είναι ο τραπεζίτης στην άλλη άκρη της γραμμής. «Α, συγνώμη…Ναι, κύριε τραπεζίτη. Καλή χρονιά. Θα τα μεταφέρω. Χαιρετισμούς!» καταλήγει, απευθυνόμενος στο κατακόκκινο κουτί Deal απέναντί του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις