Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τζόκερ 2/1/20 τυχερό δελτίο: «Ο νικητής των 9 εκατ. ευρώ είχε ανάγκη τα χρήματα»
ΕΛΛΑΔΑ

Τζόκερ 2/1/20 τυχερό δελτίο: «Ο νικητής των 9 εκατ. ευρώ είχε ανάγκη τα χρήματα»

Τζόκερ 2/1/20 τυχερό δελτίο: Δελτίο αξίας 9,5 ευρώ με 19 στήλες έπαιξε ο υπερτυχερός.

Τζόκερ 2/1/20 τυχερό δελτίο: Στο πρακτορείο του παραλιακού οικισμού Πατητήρι στην Αλόννησο, που άνοιξε μόλις τον περασμένο Ιούλιο παίχτηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ, το οποίο χάρισε στον μεγάλο νικητή της χθεσινής κλήρωσης περισσότερα από 9 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα, μάλιστα με την ιδιοκτήτρια του τυχερού πρακτορείου, Μαγδαληνή Μαλαματένιου, η οποία μίλησε στο protothema.gr ο υπερτυχερός που κέρδισε 9.208.522,85 ευρώ είχε ανάγκη τα χρήματα. Όπως η ίδια αποκάλυψε δεν έκρυψε τη χαρά της και τη συγκίνησή της όταν ο ίδιος ο υπερτυχερός την πήρε τηλέφωνο και μοιράστηκε μαζί της τη χαρά του.

«Ο υπερτυχερός είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πραγματικά ανάγκη αυτά τα χρήματα. Για αυτό κι εγώ όταν με πήρε τηλέφωνο και μου ανακοίνωσε ότι κέρδισε το μεγάλο ποσό, χάρηκα και συγκινήθηκα κι εγώ μαζί του. Με ευχαριστούσε συνέχεια από τη χαρά του. Ο ίδιος βέβαια, θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του κι εγώ πρέπει να το σεβαστώ. Το πρακτορείο μου, το άνοιξα τον περασμένο Ιούλιο, είμαι νέα πράκτορας και χάρηκα πολύ που βρέθηκε υπερτυχερός από το νησί μας και μάλιστα από το δικό μου πρακτορείο. Όταν το Τζόκερ δίνει τόσα μεγάλα ποσά,
η συμμετοχή του κόσμου είναι μεγάλη» λέει στο protothema.gr η Μαγδαληνή Μαλαματένιου.

 

Τζόκερ 2/1/20 τυχερό δελτίο: Η συμμετοχή έσπασε… ρεκόρ!

Ο ένας και μοναδικός τυχερός από το πανέμορφο νησί των Σποράδων κατέθεσε ένα δελτίο με 19 στήλες – δηλαδή πλήρωσε 9,5 ευρώ- και έβγαλε τα… σπασμένα για… 100 ζωές! Η μαντεψιά των πέντε αριθμών που κληρώθηκαν και του Τζόκερ θα προσθέσει στον λογαριασμό του ένα ποσό πάνω από εννέα εκατομμύρια, καθώς στα 9.208.522,85 ευρώ που έδινε το 5+1 του Τζόκερ θα πρέπει να προσθέσουμε πόσα 5άρια και άλλα έσοδα.

Επίσης, εννιά (9) επιτυχίες βρέθηκαν στην 2η κατηγορία (5) οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €37.209,68 η κάθε μια.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι: 3, 6, 30, 40, 43 και τζόκερ ο αριθμός 18.

Να σημειωθεί ότι είχαν προηγηθεί εννέα τζακ ποτ στις κληρώσεις του Τζόκερ.

Η συμμετοχή στην χθεσινή κλήρωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς συμπληρώθηκαν 17.396.737 στήλες!

Δείτε τα αποτελέσματα της διαλογής:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις