Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Το 2019 έμαθα ότι είμαι πιο δυνατός από αυτό που φαντάζομαι
LIFESTYLE

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Το 2019 έμαθα ότι είμαι πιο δυνατός από αυτό που φαντάζομαι

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: «Για όσα έρθουν λοιπόν, να είμαστε εδώ να ακούμε και να ακουγόμαστε. Να αγαπάμε και να αφήνουμε να μας αγαπάνε», έγραψε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Η χρονιά που πέρασε ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τον Αντίνοο Αλμπάνη. Ο ηθοποιός μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram έκανε τον απολογισμό του στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Αντίνοος πριν από αρκετούς μήνες αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με λέμφωμα, μια μορφή καρκίνου που επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Όλη τη χρονιά έδωσε τη δική του σκληρή μάχη.

Γράφει λοιπόν στην ανάρτησή του:

«Μα δεν ήταν ούτε καλή, ούτε εύκολη χρονιά και ίσως καμία να μην είναι από δω και πέρα. Και ίσως να εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες και ίσως να κοιτάζω πίσω και να τρομάζω. Και ίσως τελικά να είμαι λάθος. Γιατί όσο κι αν πέρασα δύσκολα, έμαθα ότι είμαι πιο δυνατός από αυτό που φαντάζομαι. Έμαθα τι σημαίνει να σφίγγεις τα δόντια και να σηκώνεις ψηλά το κεφάλι. Έμαθα να δίνω χρόνο στον εαυτό μου. Έμαθα να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια. Τώρα. Εδώ. Σήμερα. Γιατί δεν υπάρχει χθες και δεν θα υπάρξει αύριο. Για όσα έρθουν λοιπόν, να είμαστε εδώ να ακούμε και να ακουγόμαστε. Να αγαπάμε και να αφήνουμε να μας αγαπάνε. Να μας νοιάζει και να μας νοιάζονται. Ήμασταν και θα γίνουμε. Μόνο τώρα είμαστε. Ας είναι κάθε ημέρα, εδώ και τώρα καλή χρονιά με Υγεία #nye #2020 #hny #surviving».

View this post on Instagram

: μα δεν ήταν ούτε καλή, ούτε εύκολη χρονιά. και ίσως καμία να μην είναι από δω και πέρα. και ίσως να εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες. και ίσως να κοιτάζω πίσω και να τρομάζω. και ίσως τελικά να είμαι λάθος. γιατί όσο κι αν πέρασα δύσκολα, έμαθα ότι είμαι πιο δυνατός από αυτό που φαντάζομαι. έμαθα τι σημαίνει να σφίγγεις τα δόντια και να σηκώνεις ψηλά το κεφάλι. έμαθα να δίνω χρόνο στον εαυτό μου. έμαθα να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια. τώρα. εδώ. σήμερα. γιατί δεν υπάρχει χθες και δεν θα υπάρξει αύριο. για όσα έρθουν λοιπόν, να είμαστε εδώ να ακούμε. και να ακουγόμαστε. να αγαπάμε. και να αφήνουμε να μας αγαπάνε. να μας νοιάζει. και να μας νοιάζονται. ήμασταν και θα γίνουμε. μόνο τώρα είμαστε. ας είναι κάθε ημέρα, εδώ. και τώρα καλή χρονιά με Υγεία #nye #2020 #hny #surviving

A post shared by @ _andinoos on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις