Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θάνος Μικρούτσικος σύζυγος: Η συγκινητική ανάρτηση στο Facebook
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνος Μικρούτσικος σύζυγος: Η συγκινητική ανάρτηση στο Facebook

Θάνος Μικρούτσικος σύζυγος: Με μια συγκινητική και λιτή ανάρτηση η Μαρία Παπαγιάννη, ευχαρίστησε τον κόσμο που στάθηκε πλάι στην οικογένεια στο χαμού του μεγάλου συνθέτη.

Θάνος Μικρούτσικος σύζυγος: Πλήθος κόσμου -συγγενείς, φίλοι, εκπρόσωποι του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου αλλά και απλοί πολίτες που τον αγάπησαν μέσω του έργου του- συγκεντρώθηκαν λίγες μέρες πριν, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών για να πουν το «τελευταίο αντίο» Θάνο Μικρούτσικο. Τέσσερις ώρες πριν από την κηδεία, η σορός του Θάνου Μικρούτσικου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, ώστε όσοι πολίτες επιθυμούσαν, να απευθύνουν το στερνό «αντίο» στον αγαπημένο τους δημιουργό. Με μια συγκινητική και λιτή ανάρτηση η Μαρία Παπαγιάννη, η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου, ευχαρίστησε τον κόσμο που στάθηκε πλάι στην οικογένεια στο χαμού του μεγάλου συνθέτη.

Λίγες μόνο μέρες μετά το χαμό του Θάνου Μικρούτσικου και την αποτέφρωση της σορού του στη Ριτσώνα, η Μαρία Παπαγιάννη ευχαριστεί τον κόσμο που μετείχε στο δικό της πένθος. Παρά την κακοκαιρία που επικρατούσε τη μέρα της κηδείας του Θάνου Μικρούτσικου πλήθος κόσμου, φίλων και συνεργατών έφτασαν για το τελευταίο αντίο στο Α’ νεκροταφείο. «Θάλασσα η αγάπη του κόσμου» έγραψε η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου. «Εγώ μόνο να τον αγαπώ ήξερα…». Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της έγραψε: «Θάλασσα η αγάπη του κόσμου για τον Θάνο. Κι εγώ μόνο να τον αγαπώ ήξερα, αυτός άνοιγε δρόμους. Είμαι σίγουρη ότι θα μου δείξει πάλι την πόρτα για την ζωή. Σας ευχαριστώ όλους πολύ».

Θάνος Μικρούτσικος σύζυγος: Δείτε εδώ την ανάρτηση
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις