Αθήνα

°C

Κυριακή

13

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κέβιν Σπέισι δίκη: Αποσύρεται η μήνυση κατά του ηθοποιού – Το σκάνδαλο στον «πάγο»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέβιν Σπέισι δίκη: Αποσύρεται η μήνυση κατά του ηθοποιού – Το σκάνδαλο στον «πάγο»

Κέβιν Σπέισι δίκη: Οι ενάγοντες κατέθεσαν υπόμνημα την περασμένη Δευτέρα στις δικαστικές αρχές των ΗΠΑ, με το οποίο ενημέρωναν τις Αρχές πως αποσύρουν την μήνυση.

Κέβιν Σπέισι δίκη: Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, έγινε γνωστό πως η υπόθεση που αφορά τον Κέβιν Σπέισι και τον αποθανόντα μασέρ κλείνει και το δικαστήριο που ήταν προγραμματισμένο για τον Ιούνιο του 2020 δεν πρόκειται να λάβει χώρα. Οι ενάγοντες κατέθεσαν υπόμνημα την περασμένη Δευτέρα στις δικαστικές αρχές των ΗΠΑ, με το οποίο ενημέρωναν τις Αρχές πως αποσύρουν την μήνυση. Το δημοσίευμα αναφέρει πως και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να πληρώσει καθεμιά τα έξοδα της δικής που της αναλογούν, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία με τον Κέβιν Σπέισι.

Ο μασέρ, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν ποτέ γνωστά, ισχυρίστηκε επίσης πως ο Κέβιν Σπέισι τον είχε φιλήσει στο στόμα παρά τη θέλησή του, κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας μασάζ στο Μαλιμπού. Στην υπόθεση του μασέρ από το Μαλιμπού, οι ενάγοντες δικηγόροι ισχυρίζονταν πως διέθεταν μαρτυρίες δύο ακόμη μασέρ που ήταν διατεθειμένοι να καταθέσουν πως παρενοχλήθηκαν από τον Κέβιν Σπέισι. Η υπεράσπιση του Κέβιν Σπέισι αρνούνταν τις κατηγορίες, ισχυριζόμενη πως τα φερόμενα θύματα δεν είχαν προσκομίσει επαρκείς ενδείξεις για το μέρος και την ακριβή ημερομηνία που έλαβαν χώρα οι σεξουαλικές επιθέσεις.

Αυτή η υπόθεση δεν είναι η μόνη που βαραίνει τον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι, καθώς ένας οδηγός κατήγγειλε πως ο Αμερικανός τον χούφτωσε στην πόλη Νάτακετ το 2016. Η καταγγελία κατέληξε σε απαγγελία κατηγοριών, οι οποίες επίσης αποσύρθηκαν το καλοκαίρι με υπαιτιότητα του καταγγέλλοντα. Ο νεαρός υποστήριζε πως διέθετε μηνύματα στο κινητό που αποδείκνυαν την παρενόχληση, ωστόσο όταν κλήθηκε να καταθέσει τα στοιχεία δεν παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή. Επιπλέον, εκκρεμεί δικαστική διερεύνηση σε βάρος του Κέβιν Σπέισι και στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις