Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νίκος Αναστασιάδης Αθήνα: Είδε την “Παριζιάνα” στο θέατρο Μπρόντγουεϊ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Αναστασιάδης Αθήνα: Είδε την “Παριζιάνα” στο θέατρο Μπρόντγουεϊ

Νίκος Αναστασιάδης Αθήνα: Συνοδευόμενος από την σύζυγό του , την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και φίλου πήγε ο ίδιος και πλήρωσε τα εισιτήρια.

Νίκος Αναστασιάδης Αθήνα: Ένα χαλαρό απόγευμα Πρωτοχρονιάς στην καρδιά της Αθήνας πέρασε ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, επιλέγοντας να πάει θέατρο και να δει την «Παριζιάνα». Ο Νίκος Αναστασιάδης, που βρίσκεται στην Αθήνα από τις προηγούμενες ημέρες, ενόψει της αυριανής τελετής υπογραφής του αγωγού EastMed με Μητσοτάκη και Νετανιάχου, πήγε στο θέατρο Μπρόντγουεϊ στην Αγ. Μελετίου στην Κυψέλη για να παρακολουθήσει την μεταφορά της κλασικής ταινίας του Γ. Δαλιανίδη στο θεατρικό σανίδι.

Συνοδευόμενος από την σύζυγό του Αντρη, την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και φίλους, ο Κύπριος πρόεδρος, πήγε ο ίδιος στο ταμείο και πλήρωσε τα εισιτήρια. Μάλιστα, αντήλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους και τον κόσμο. Ζήτησε συγγνώμη από τους υπόλοιπους θεατές της παράστασης καθώς οι υπεύθυνοι του θεάτρου έσπευσαν να τον εξυπηρετήσουν εκτός της σειράς.

Τον Κύπριο πρόεδρο έσπευσε να υποδεχθεί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου – παραγωγός της παράστασης και διευθυντής σύγχρονης ορχήστρας «Μίμης Πλέσσας» που παίζει live στην Παριζιάνα – ο οποίος είναι και βαφτισιμιός του Νίκου Αναστασιάδη.

Δείτε ακόμη:

Μητσοτάκης – Αναστασιάδης: Δείπνο μετά συζύγων στο κέντρο της Αθήνας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις