Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Καλή Χρονιά: Η Alpha FreePress εύχεται σε όλους ευτυχισμένο το 2020
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2020!

Καλή Χρονιά: Η Alpha FreePress εύχεται σε όλους ευτυχισμένο το 2020

Καλή Χρονιά: Το 2020 ήρθε και αυτή τη φορά είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τα πιο όμορφα νέα!

Καλή Χρονιά: Και ναι, το 2020 είναι γεγονός! Ο νέος χρόνος μόλις ξεκίνησε, οι βασιλόπιτες μόλις βγήκαν από τον φούρνο κι εμείς με μια ελαφρά νοσταλγία για ό,τι αφήσαμε πίσω, ανταλλάζουμε ευχές για μια νέα περίοδο, με εμάς πιο δυνατούς, πιο έτοιμους να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα βρεθούν στο κατώφλι. 2020 λοιπόν! Νέο ξεκίνημα, νέα αρχή! Το ημερολόγιο γεμίζει στόχους κι αυτή τη φορά, θα καταφέρουμε να πετύχουμε πιο πολλά! Υγεία, αγάπη και δύναμη σε όλους!

Η πόλη είναι στολισμένη, τα παιδιά απολαμβάνουν τις διακοπές που έμειναν, ο παππούς και η γιαγιά διαβάζουν παραμύθια, οι ερωτευμένοι κάνουν βόλτες γευόμενοι τη μυρωδιά του χειμώνα. Τα πρόσωπα όλων, ζωγραφισμένα με χαμόγελα, έστω και πάνω στον μελαγχολικό “καμβά”. Το 2019 έφυγε, παίρνοντας μαζί του όσα μας πλήγωσαν, όσα μας δυσκόλεψαν αλλά μας έβγαλαν πιο δυνατούς για αυτά που μας περιμένουν στο επόμενο στενό. Βάλτε στόχους, αφήστε τις δικαιολογίες στην άκρη και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας!

Καλή χρονιά σε όλους, με πιο ευχάριστα νέα στις ζωές μας! ❤❤❤

Τα καλύτερα γνωμικά για την Πρωτοχρονιά

«Θα ανοίξουμε το βιβλίο. Οι σελίδες του θα είναι κενές. Θα γράψουμε τις λέξεις μόνοι μας. Το βιβλίο λέγεται Ευκαιρία και το πρώτο του κεφάλαιο είναι η Πρωτοχρονιά.»

~ Edith Lovejoy Pierce

«Αναλώνουμε την 1η Ιανουαρίου περιδιαβαίνοντας τη ζωή μας δωμάτιο-δωμάτιο, φτιάχνοντας έναν κατάλογο εργασιών που πρέπει να ολοκληρωθούν, ρωγμών που πρέπει να επισκευαστούν. Ίσως τη φετινή χρονιά, για να εξισορροπήσουμε τον κατάλογο, πρέπει να περιδιαβούμε τα δωμάτια της ζωής μας, όχι ψάχνοντας για ψεγάδια, αλλά για προοπτική.»

~ Ellen Goodman

«Για να σου φέρει η νέα χρονιά κάτι καινούργιο, κάνε μια κίνηση, όπως η πεταλούδα σκίζει το κουκούλι της! Κάνε μια κίνηση!»

~ Mehmet Murat Ildan

Η Πρωτοχρονιά είναι τα γενέθλια του κάθε ανθρώπου.»

~ Charles Lamb

«Έρχεται μια μέρα που συνειδητοποιείς ότι το να γυρίσεις τη σελίδα είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου, γιατί συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν τόσο πολλά περισσότερα στο βιβλίο από τη σελίδα στην οποία είχες κολλήσει.»

– Zayn Malik

«Γράψε το στην καρδιά σου ότι κάθε μέρα είναι η καλύτερη μέρα της χρονιάς.»

~ Ralph Waldo Emerson

«Μετά από ένα χρόνο, θα εύχεσαι να είχες ξεκινήσει σήμερα.»

~ Karen Lamb

«Οι λέξεις της περασμένης χρονιάς, ανήκουν στη γλώσσα της περασμένης χρονιάς και οι λέξεις της επόμενης χρονιάς περιμένουν μια άλλη φωνή.»

~ T.S. Elliot

«Ας γεμίσει η νέα χρονιά με μαγεία και όνειρα και καλή τρέλα. Ελπίζω να διαβάσετε μερικά σπουδαία βιβλία και να φιλήσετε κάποιον που πιστεύει ότι είστε σπουδαίοι και μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε τέχνη – να γράψετε ή να ζωγραφίσετε ή να χτίσετε ή να τραγουδήσετε ή να ζήσετε όπως μόνο εσείς ξέρετε. Και ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στη νέα χρονιά να εκπλήξετε τον εαυτό σας.»

~ Neil Gaiman

«Και τώρα καλωσορίζουμε το νέο χρόνο, γεμάτο με πράγματα που δεν έχουν υπάρξει ακόμα.»

~ Ranier Maria Rilke

«365 νέες μέρες.
365 νέες ευκαιρίες.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις